GOOD LIFE

Φάγατε σκόρδο; Δύο τροφές (εκτός από το δυόσμο) που αφανίζουν τη μυρωδιά

Πως τα αρωματικά φυτά, όπως η μέντα, ο δύοσμος ακόμα και ο μαϊντανός μπορούν να εξαφανίσουν τη δυσάρεστη μυρωδιά του σκόρδου από την αναπνοή σας είναι λίγο - πολύ γνωστό.

Ωστόσο υπάρχουν δύο ακόμα τροφές που είναι εξίσου αποτελεσματικές και τις οποίες μπορείτε εύκολα να τις παραγγείλετε σε ένα εστιατόριο ή ακόμα και να τις έχετε μαζί σας αν θέλετε να εξαφανίσετε τη μυρωδιά του σκόρδου από την αναπνοή σας. 
Μάλιστα οι δύο συγκεκριμένες τροφές αποδείχτηκαν οι πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της μυρωδιάς του σκόρδου σε σχετική επιστημονική έρευνα με δοκιμές δεκάδων τροφών. Η έρευνα έγινε στο κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο και επίσης επιβεβαίωσε την αποτελεσματικότητα της μέντας και του δυόσμου, ενώ τα δύο υλικά που βρήκε εξίσου αποτελεσματικά είναι το μαρούλι και το μήλο! 
Αν λοιπόν φάτε σαλάτα μαρούλι ή ακόμα και ένα ωμό φύλλο μαρουλιού μετά π.χ. το τζατζίκι ή κάποια άλλη τροφή με σκόρδο, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με ένα ωμό μήλο, το οποίο μπορείτε εύκολα να κουβαλάτε μαζί σας στην τσάντα σας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!