GOOD LIFE

Μία απλή κίνηση δείχνει αν ένας άνδρας είναι καλός στο σεξ;

Το αν κάποιος κάνει αυτό που αποκαλούμε "καλό κρεβάτι" μπορεί να το κρίνει μόνο κάποιος που έχει πλαγιάσει μαζί του, αλλά τότε είναι αργά.

Όμως κάποιοι ισχυρίζονται πως υπάρχουν ενδείξεις που σε προειδοποιούν από πριν και σου δείχνουν αν κάποιος είναι ή δεν είναι καλός στο σεξ. Τα επικρατέστερα σημάδια αφορούν στοιχεία του χαρακτήρα ενός ανθρώπου: π.χ. αν είναι εγωκεντρικός το ίδιο εγωϊστικά θα συμπεριφέρεται πιθανά και στην κρεβατοκάμαρα, αν είναι αυθόρμητος πιθανά θα είναι και πιο "δημιουργικός" στο σεξ κ.ο.κ. ενώ οι περισσότερες γυναίκες σε πλειάδα σχετικών ερευνών δείχνουν να συμφωνούν πως το "καλό φιλί" παραμένει για αυτές η πιο βασική ένδειξη για το αν θα υπάρξει καλή χημεία και στο σεξ.

Ωστόσο ο Independent σε πρόσφατη λίστα του με τις ενδείξεις - σημάδια για το αν κάποιος είναι καλός στο κρεβάτι περιλαμβάνει και ένα ακόμη περίεργο σημάδι που αφορά τους άνδρες. Αν λοιπόν, ένας άνδρας χαϊδεύει μία γάτα και την κάνει να... γουργουρίζει τότε είναι πολύ πιθανό να είναι ένας τρυφερός και καλός εραστής. Αυτό ερμηνεύεται κυρίως γιατί το να φροντίζεις να νιώσει ευτυχία και ικανοποίηση ένα ζώο όπως η γάτα δείχνει πως νοιάζεσαι για τα συναισθήματα του άλλου (άρα και της όποιας ερωτικής συντρόφου) και κυρίως πως ξέρεις, έστω και υποσυνείδητα, πως το άγγιγμα και το σωστό χάδι προκαλεί ηδονή και ικανοποίηση σε κάποιον άλλο και εσύ όχι μόνο θέλεις να το προκαλέσεις αυτό, αλλά δείχνεις πως το απολαμβάνεις εξίσου (για αυτό χαϊδεύεις τη γάτα).

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!