GOOD LIFE

5 υπέροχα hοstels που κοστίζουν λιγότερο από 15 ευρώ τη βραδιά [εικόνες]

Μπορεί για εμάς το καλοκαίρι μόλις να τελείωσε, αλλά αν είσαι νέος και θέλεις να συνεχίσεις να κυνηγάς τον ήλιο, υπάρχουν πολλά, υπέροχα μέρη στον πλανήτη να επισκεφτείς και να την βγάλεις και φθηνά.

Δείτε μερικά hostels που βρίσκονται σε διάφορες γωνιές του πλανήτη, όπου το καλοκαίρι ποτέ δεν τελειώνει και η τουριστική σεζόν σε λίγο ξεκινά  και έχουν γίνει γνωστά για τις καλές υπηρεσίες τους και τις απίστευτα χαμηλές τιμές τους. Τώρα το πώς θα φτάσετε μέχρι εκεί είναι άλλο θέμα, αφού δεν μπορούμε να πούμε πως και τα αεροπορικά εισιτήρια είναι εξίσου φθηνά.

1. Smugglers Cove Beach Resort - Nadi στα νησιά Φίτζι (8 ευρώ τη βραδιά): Βρίσκεται δίπλα στην μαγευτική παραλία Wailoaloa και αποτελεί την ιδανική αφετηρία για εξορμήσεις στα γύρω τροπικά τοπία.


2. F&F Hostel - Punta del Este στην Ουρουγουάη (9 ευρώ τη βραδιά) : Βρίσκεται πολύ κοντά στη γνωστή παραλία Brava, το λατρεύουν οι surfers και έχει πισίνα και ωραία θέα, ενώ το κτίριο είναι ένα καθαρό σπίτι με τρεις ορόφους.

3. Selina Hostel Playa Venao στον Παναμά (17,5 ευρώ τη βραδιά): Βρίσκεται δίπλα στην ομώνυμη παραλία που λατρεύουν οι surfers και όλα τα σπιτάκια βλέπουν σε μία τεράστια πισίνα.

4. Pink Manila  στις Φιλιππίνες (9.5 ευρώ τη βραδιά) : Βρίσκεται στην πρωτεύουσα Μανίλα, διαθέτει πισίνα, αιώρες και θέα στην πόλη και είναι πάμφθηνο

5.  The Dreamer – Palomino στην Κολομβία (12,5 ευρώ τη βραδιά). Άνετα δωμάτια, όμορφη πισίνα, πρόσβαση σε μαγευτική παραλία και οργιώδης τροπική βλάστηση τριγύρω. Ένας μικρός παράδεισος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!