ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες Προβλέψεις για τον Ιούνιο 2015

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στις 2/6 στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 12η μοίρα του Τοξότη. Επηρεάζονται περισσότερο Τοξότες γεννημένοι από 30 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου, Δίδυμοι γεννημένοι από 30 Μαΐου έως 7 Ιουνίου, Ιχθύες γεννημένοι από 28 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου και Παρθένοι γεννημένοι από 1 έως 9 Σεπτεμβρίου.

Κριός
Ο Ιούνιος είναι ένας κρίσιμος μήνας για σένα, με το πλανητικό σκηνικό να σε αφήνει μόνη σου να παλεύεις για να διατηρήσεις από τη μία τα δώρα του και από την άλλη να καλύψεις τις απώλειες που είχες μέχρι τώρα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2 στον Τοξότη, θα φέρει μικρές καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου και θα πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένη για να τις προσπεράσεις. Μέχρι τις 11 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, δείξε εγκράτεια στα λόγια σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις ρήξεις στις σχέσεις σου και μην πάρεις την απόφαση για ένα νέο ξεκίνημα ή για μία λήξη σχέσης ή συνεργασίας, γιατί λίγο αργότερα μπορεί να αλλάξεις γνώμη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα οι πλανήτες θα σου δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου χαρίζει τόλμη και γοητεία! Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις, να επικοινωνήσεις, αλλά και να φλερτάρεις με θετικό αποτέλεσμα. Το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στο σπίτι και στην οικογένεια και θα δεις πλέον πιο δραστικά κάποια προβλήματα, που υπήρχαν ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου.

Αισθηματικές
Αυτό τον μήνα το πλανητικό σκηνικό θα πυρπολεί την ερωτική σου ζωή με πάθος και ρομαντισμό. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου, μίλησέ του για αυτά που σε προβληματίζουν και είναι σίγουρο ότι τον Ιούνιο θα περάσεις πολύ καλά και θα έρθετε πολύ κοντά. Ο διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα πρέπει να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, γιατί από τη μια στιγμή στην άλλη θα προκαλούνται αναταράξεις και συγκρούσεις χωρίς σημαντικό λόγο. Η είσοδος του κυβερνήτη σου από τις 24 και μετά στον Καρκίνο θα προκαλέσει ανατροπές και θα προκύψουν μπελάδες στο γάμο ή τον σταθερό δεσμό σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, πρόσεξε τις αισθηματικές επιπολαιότητες, γιατί στην πορεία μπορεί να σε πικράνουν. Οι ερωτικές προτάσεις που θα δεχτείς αυτόν το μήνα θα είναι πολλές, όμως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μετά να αποδεχτείς αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στα γούστα και τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικές
Ο Ιούνιος θα είναι αρκετά καλός για τη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση με τους συναδέλφους σου. Από τις 11 του μήνα και μετά έχεις το κέφι για να παλέψεις για κάτι καλύτερο στη δουλειά σου και με το επικοινωνιακό σου ταλέντο, αλλά και τις μοναδικές σου ιδέες, θα έχεις επιτυχία. Οι συναντήσεις, οι επικοινωνίες καθώς και οι προτάσεις που θα δεχθείς στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχουν μεγάλη ποικιλία, ωστόσο είναι ένα διάστημα που δεν ευνοείσαι να ρισκάρεις, να κάνεις αλλαγή ή να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει μία μικρή διευκόλυνση σχετικά με τα έσοδά σου, που θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου σωστής διαχείρισης σε αυτόν τον τομέα. Κατά τα άλλα, ο μήνας σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά, να μην κλείσεις συμφωνίες και κυρίως να αποφύγεις τα έξοδα άνευ λόγου και αιτίας.

Ταύρος
Οι πρώτες μέρες του μήνα θα είναι αρκετά επεισοδιακές για εσένα με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 2 στο ζώδιο του Τοξότη. Πρέπει να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου για να προλάβεις πιθανές ανατροπές και ανεπιθύμητες εξελίξεις σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου! Τα γεγονότα που θα προκύπτουν, θα σε κάνουν τη μία στιγμή να ενθουσιάζεσαι και να γελάς από ευτυχία και την άλλη στιγμή θα προκαλούν ανατροπές που θα παίζουν με τα νεύρα σου. Θα προκύψουν μεγάλες αλλαγές τον Ιούνιο στη ζωή σου και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα δεις και εσύ κάποια πράγματα εντελώς διαφορετικά. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να αποχωρεί στις 5 από τον Καρκίνο και να εισέρχεται στον Λέοντα, θα έχεις πολλά ανεξήγητα νεύρα και άγχος. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα εξακολουθήσει να κινείται ανάδρομα, θα θελήσεις να αποτραβηχτείς από όλους και από όλα και να σκεφτείς πιο ώριμα κάποια πράγματα για το μέλλον σου. Οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις να κάνεις, πρέπει να κινηθείς με οδηγό την ψυχραιμία και τη λογική. Μπορεί κάποια πράγματα να μην σου αρέσουν, αλλά για να διαφοροποιηθούν δεν αρκεί μόνο η δική σου συμβολή, αλλά και όσων εμπλέκονται σε αυτά.

Αισθηματικές
Τον Ιούνιο, τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν κάποιες δόσεις έρωτα που θα σου χαρίσουν ικανοποίηση. Το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα θα απομακρυνθείς από τον σύντροφό σου, όχι επειδή δεν θα έχεις συναισθήματα, αλλά το άγχος και το στρες των οικονομικών και των επαγγελματικών σου θεμάτων θα σε κάνουν να χάσεις το ενδιαφέρον σου για κάτι άλλο. Μπορεί να ακούσεις δικαιολογημένες γκρίνιες και παράπονα από τη μεριά του και καλό θα είναι να κάνεις και εσύ από την πλευρά σου τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα το ερωτικό κλίμα αλλάζει και σταθεροποιείται. Η σχέση σου μπαίνει τώρα σε σοβαρή τροχιά, ενώ αν δεν έχεις έναν μόνιμο δεσμό τώρα είναι η ευκαιρία σου για ένα νέο ξεκίνημα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα, έστω και αν αντιμετωπίζεις κι εσύ από την πλευρά σου τα σκαμπανεβάσματα της εποχής. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μέχρι τις 11, θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή, γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Προσπάθησε να μην συγχυστείς με τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο χώρο της δουλειάς σου, γιατί είναι εντελώς προσωρινά. Αυτόν το μήνα μπορεί να κοπιάσεις για να διατηρήσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές ισορροπίες, όμως το δεύτερο δεκαπενθήμερό του να ξέρεις ότι θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου. Δείξε εγκράτεια στα οικονομικά σου και κάνε τον προϋπολογισμό σου, γιατί το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά! Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις έστω και λίγο τα έσοδά σου, ώστε να νιώσεις λίγο καλύτερα αργότερα.

Δίδυμοι
Ο Ιούνιος θα είναι κάπως προκλητικός για εσένα. Ωστόσο με τις προσεχτικά μελετημένες κινήσεις σου, σίγουρα θα καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις εύκολα και γρήγορα από τις κακοτοπιές που θα εμφανιστούν, ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες του μήνα που ο κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου. Από τις 11 του μήνα και μετά, η επιστροφή του σε ορθή πορεία θα αυξήσει την επιθυμία σου να ανανεώσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και πράγματι θα τα καταφέρεις περίφημα. Το ίδιο διάστημα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά θέματα, παράλληλα όμως θα αναγκαστείς να βάλεις σε μία σειρά ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και το σπίτι σου. Προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του μήνα να αποφύγεις τις αντιθέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς και να θυμάσαι πως ακόμα και αν κάποιες στιγμές σου μιλούν σκληρά, αυτό που θέλουν είναι μόνο το καλό σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 24 σε προειδοποιεί να αποφύγεις τις απερίσκεπτες αποφάσεις και να μην δράσεις εν βρασμώ ψυχής, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ανάλαβε δράση, δείξε ωριμότητα και συνέπεια για να καταφέρεις για μία ακόμα φορά να κατακτήσεις την επιτυχία που τόσο πολύ σου αξίζει!

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα βλέπεις τη σχέση σου με καλύτερο μάτι. Η Αφροδίτη από τις 5 και μετά στον Λέοντα θα σε ευνοήσει για να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ενώ ο ερωτισμός σου θα τον κάνει να παραμιλάει. Από την άλλη, λόγω της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου μέχρι τις 11 στο ζώδιό σου, θα ταλαντεύεσαι ανάμεσα στην ανάγκη σου για δέσμευση και απελευθέρωση. Ωστόσο, θα ήταν χρήσιμο να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα πριν τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον της σχέσης σου. Αν αποφύγεις την υπερβολική κριτική στον σύντροφό σου, ο χρόνος θα σε αποζημιώσει.
Αν είσαι single, απόλαυσε τα περιστασιακά φλερτ χωρίς να επενδύεις σε κάτι σοβαρά και προσπάθησε να απολαύσεις το μήνα των γενεθλίων σου χωρίς δεσμεύσεις.

Επαγγελματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα επικρατεί στη δουλειά σου μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βοηθάει στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούρια ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα πολλά ταλέντα που έχεις. Για κακή σου τύχη όμως, η Πανσέληνος καραδοκεί και στις 2 Ιουνίου θα βγάλει στην επιφάνεια την ανασφάλειά σου για τα θέματα της δουλειάς. Κάποιες παρεξηγήσεις με συναδέλφους, αλλά και οι αναβολές που θα υπάρξουν σε κάποια επαγγελματικά σχέδια θα σε απογοητεύσουν, αλλά αν βάλεις κάτω τη λογική σου θα διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει τον κόπο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα όμως, θα υπάρξουν κέρδη και σταθερότητα και οι επενδύσεις κάθε είδους θα σου αποφέρουν τα μέγιστα οφέλη.

Καρκίνος
Ο Ιούνιος ξεκινάει με ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Τα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που σου δημιουργούν εδώ και λίγο καιρό ανησυχία, μπορούν τώρα να διορθωθούν, αρκεί να δείξεις από την πλευρά σου λίγη παραπάνω διαλλακτικότητα. Να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να βελτιωθεί η σχέση σου με κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 2 στον Τοξότη, και τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους μέχρι τις 11 το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, δεν είναι η ιδανική περίοδος για να συζητήσεις ή να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Δείξε με τις πράξεις σου τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου. Ο στενός σου περίγυρος θα λάβει τα μηνύματα που θέλεις να του δώσεις. Ο Κρόνος, που θα επιστρέψει στον Σκορπιό από τις 14 και μετά σε ανάδρομη πορεία, επηρεάζει τον τομέα των σταθερών σχέσεών σου. Θα βρεθείς σε έναν σχετικό αναβρασμό, όμως πλέον κάποια πράγματα θα ξεκαθαριστούν και θα νιώσεις ανακούφιση. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 24 και μετά θα τακτοποιήσει κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν και θα σε ξελαφρώσει από το οικονομικό άγχος που σε διακατέχει. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις τα πλάνα σου σε μία πορεία χωρίς να φοβηθείς τίποτε, γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου στο παρελθόν. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις την συμπαράστασή του σε ό,τι χρειαστείς. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ερωτική και διεκδικητική και θα συνεπάρεις το ταίρι σου με τις συνεχόμενες προκλήσεις σου. Μην αφήσεις την Πανσέληνος στις 2 Ιουνίου να προκαλέσει ένταση στο δεσμό σου, γιατί λίγο μετά θα το μετανιώσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες για ανανέωση στη σχέση σας, γιατί είναι κάτι που το έχετε ανάγκη και οι δύο.
Αν είσαι single, είναι βέβαιο ότι οι ερωτικές προτάσεις που θα δεχθείς θα είναι πολλές, αλλά και η πιθανότητα για έναν νέο παθιασμένο έρωτα είναι μεγάλη. Ζήσε την κάθε στιγμή που θα προκύψει και απόλαυσέ την χωρίς να σκέφτεσαι προς το παρόν το αύριο. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά αυτόν το μήνα, αρκεί να περιορίσεις την απόλυτη και αυταρχική συμπεριφορά σου. Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις συνεργασίες σου. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, αλλά να δείξεις και επιφυλακτικότητα και εγκράτεια απέναντι στους συναδέλφους σου, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στις μεταξύ σας επικοινωνίες και συνεργασίες. Οι βάσεις που έχεις βάλει στην καριέρα σου είναι πολύ καλές και μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα των συνεπειών της. Μέχρι τις 11 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους πρέπει να κάνεις υπομονή, γιατί θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις επαγγελματικές, αλλά κυρίως οικονομικές, που όμως θα είναι παροδικές, γι’ αυτό μην αγχωθείς να τις προσπεράσεις. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις εξακολουθούν να αυξάνονται, αλλά να ξέρεις ότι αυτά που κάνεις είναι αρκετά για να τις τακτοποιήσεις. Κυρίως μην πανικοβάλλεσαι, γιατί μόνο με καθαρό μυαλό θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Λέων
Τον Ιούνιο θα πρέπει να βάλεις σε μία τάξη τις δραστηριότητές σου, γιατί θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Προσπάθησε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και δείξε μεγαλύτερη σχολαστικότητα στις υποχρεώσεις σου, ιδιαίτερα σε αυτές που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 στον Τοξότη και ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους μέχρι τις 11, θα προκαλέσουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου, γι’ αυτό δείξε τη δέουσα προσοχή. Ο ανάδρομος Κρόνος, που θα επιστρέψει στον Σκορπιό από τις 14 και μετά, θα επηρεάσει έντονα τον τομέα των επικοινωνιών σου. Ξαφνικές ειδήσεις, απρόοπτες αναβολές, αλλά και διαφωνίες θα σου προκαλέσουν ένταση και πολλά νεύρα. Ωστόσο, η Αφροδίτη που θα επισκεφτεί το ζώδιό σου στις 5, θα επηρεάσει ευχάριστα την καθημερινότητα σου, βοηθώντας σε να αποκαταστήσεις σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτόν το μήνα μπορεί να πάει αρκετά καλά, αρκεί να περιορίσεις τον εκνευρισμό και να αποφύγεις με διπλωματία τις συζητήσεις για τα προβλήματα του δεσμού σου. Από τις 5 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, οι μέρες θα είναι πολύ ερωτικές και με τη γοητεία και το ταμπεραμέντο σου σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις πολύ καυτό το κλίμα στη σχέση σου.
Αν είσαι single, αυτό το διάστημα μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τις νέες ερωτικές γνωριμίες. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, μην αφήσεις τα προβλήματα που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να επηρεάσουν τον ερωτικό σου τομέα. Φρόντισε να αποφύγεις τα καβγαδάκια και τις αντιθέσεις, γιατί μία απλή κουβέντα μπορεί να πάρει δυσάρεστη τροπή. Από τις 24 και μετά ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις κάποια πράγματα της σχέσης σου πιο σοβαρά. Αυτό το διάστημα, θα σου μπει στο μυαλό η ιδέα της επισημοποίησης ή αν δεν νιώθεις πλέον την ευτυχία στη σχέση σου, θα μπεις στη διαδικασία των ώριμων αποφάσεων. Αν ανήκεις στην κατηγορία των singles πάντως, καλό θα είναι να απολαύσεις το φλερτ χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά για κάτι πιο σταθερό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ζητήματα, κάποια πράγματα τα έχεις φέρεις στο σημείο που θέλεις και αυτόν το μήνα αν αποφύγεις τις αλλαγές, όλα μπορούν να εξελιχθούν το ίδιο καλά. Από τις 11 και μετά, που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία, μπορείς να κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε ένα φλέγον επαγγελματικό ζήτημα. Αυτό βέβαια που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου δεν ευνοείσαι ούτε για επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά ούτε και για οικονομικά ρίσκα. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα και προσπάθησε να αποφύγεις νέες συμφωνίες ή υπογραφές. Τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι και στην καλύτερή τους φάση, όμως εσύ καταφέρνεις να διατηρείς τις ισορροπίες, έστω και αν κάποιες στιγμές αναγκάζεσαι να περιορίζεις τις ανέσεις, που τόσο πολύ σου αρέσουν. Στήριξη, οικονομική βοήθεια ή ακόμα και μία μικρή οικονομική διευκόλυνση, θα σου δώσει χαρά τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου.

Παρθένος
Ένας δημιουργικός μήνας θα είναι ο Ιούνιος για εσένα, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται στους Διδύμους (από τις 11 και μετά σε ορθή πορεία) και να σε ευνοεί. Λίγη προσοχή χρειάζονται μόνο οι πρώτες ημέρες που θα σηματοδοτηθούν από την Πανσέληνο που θα γίνει στις 2 στον Τοξότη και θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά προβλήματα, αλλά κατά τα άλλα οι αρνητικές επιρροές που δέχεσαι δεν είναι ικανές να σου ρίξουν το ηθικό. Φρόντισε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα, να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να μην οξύνεις καθόλου τις καταστάσεις. Θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά, όσο εξαρχής σου φαίνονται. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα από τις 5 και μετά, για να ομορφύνει την καθημερινότητα και να τονώσει τη γοητεία σου. Επίσης, θα τονώσει την επικοινωνία με τον περίγυρό σου για να μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Ο Ήλιος θα κινείται στον Καρκίνο από 21 και θα σε προτρέψει να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα αλλάξουν δραστικά πολλά πράγματα στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά αυτό τον μήνα. Από το ξεκίνημά του, ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Ο Άρης στο ζώδιό των Διδύμων μέχρι τις 24 θα σε ευνοήσει να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις θέματα που σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 και μετά, φουντώνει ακόμη περισσότερο το πάθος σου και θα θέλεις να περάσεις μοναδικά μέσα στη σχέση σου. Στα μέσα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 16, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου.
Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά και πάλι στους ρυθμούς του έρωτα. Η ερωτική σου ζωή θα είναι καλή και θα γίνει ακόμη καλύτερη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο να κινείται στον Καρκίνο από τις 21 και μετά. Το περιβάλλον σου θα σε υποστηρίζει και με έμμεσο τρόπο θα συμβάλει στην καλυτέρευση των αισθηματικών σου ζητημάτων. Μην αρνηθείς τη βοήθειά του.

Επαγγελματικές
Από την αρχή του μήνα θα κάνεις πολλές σκέψεις και θα έχεις άγχος για τη δουλειά σου. Ο Άρης από τους Διδύμους μέχρι τις 24 θα σου δώσει τη δυναμικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα, ενώ ο Ερμής από τις 11 και μετά σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο, θα φέρει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά και τρέξιμο για να προλάβεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. Στο τέλος, το ευχάριστο είναι πως θα έχεις επιτυχία σε ό,τι κάνεις. Στα οικονομικά, πρόσεχε αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Από τις 11 και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.

Ζυγός
Ο Ιούνιος ξεκινά με μεγάλο δυναμισμό, αλλά και με μαχητική αποφασιστικότητα για σένα. Τις πρώτες ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα έχεις πολλά νεύρα και θα τα βάζεις με όλα και με όλους, ακόμη και με άτομα που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτα. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν τα θέλεις καθόλου. Μέχρι τις 11, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητά σου, ενώ θα νιώθεις έντονη επιθυμία να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Από εκεί και μετά, θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν, αλλά παράλληλα θα πάρεις συναισθηματική επιβεβαίωση μέσα από νέα φλερτ και γνωριμίες που θα προκύψουν. Προς το τέλος Ιουνίου, το κλίμα θα είναι αρκετά ήρεμο για εσένα και πολλές καταστάσεις θα πάρουν το δρόμο τους. Έτσι, θα μπορέσεις να ξεκουραστείς και να ανεφοδιάσεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές
Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα από τις 5, φρόντισε να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό από τις πρώτες μέρες του μήνα και να μην δώσεις μεγάλη έμφαση σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και τη σχέση σου. Ανήκεις στα ζώδια, που τα διακρίνει ο έντονος ερωτισμός, μην αφήσεις λοιπόν κάποιες προσωρινές καταστάσεις να χαλάσουν αυτό το υπέροχο χάρισμά σου. Ο Ερμής από τις 11 και μετά θα τονώσει την επικοινωνία σου και θα περνάς καλά με τον σύντροφό σου. Ό,τι κι αν προκύψει, να θυμάσαι ότι είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις την καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Με διάλογο μπορείτε να προσπεράσετε όλες τις αναποδιές που θα βάλουν εμπόδια ανάμεσά σας.
Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός που με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις. Από τις 14 του μήνα και μετά, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό (σε ανάδρομη κίνηση) μην δώσεις και τόση σημασία σε έναν έρωτα από τα παλιά, που θα επανέλθει ζητώντας μία ακόμα ευκαιρία. Βάλε δυναμική πλώρη για το μέλλον που προμηνύεται ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σε γενικές γραμμές δεν θα πάει άσχημα, άσχετα αν αυτόν το μήνα θα ζητάς όλο και κάτι παραπάνω. Στο ξεκίνημά του θα βγουν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις, χωρίς καθυστερήσεις. Με την ευστροφία και την οργανωτικότητά σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ό,τι μπορεί να παρουσιαστεί. Το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι θετικό και οι συνεργάτες και οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν χρήσιμοι και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις αυτά που έχεις σχεδιάσει. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά και παρά τις πιέσεις που αντιμετωπίζεις αυτόν το μήνα θα δεις θετικές κινήσεις σε εισροές χρημάτων, οι οποίες θα προέρχονται από σταθερές πηγές. Τα έσοδα σου γενικά θα είναι σε καλή κατάσταση. Οι επενδύσεις όμως θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν απογοητεύσεις, γι’ αυτό μείνε μακριά τους.

Σκορπιός
Ο Ιούνιος κάνει την είσοδό του θεαματικά για το ζώδιό σου με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο, ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν στην εργασία σου. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τους Διδύμους μέχρι τις 11, αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται, όμως θα καταφέρεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα αντιμετωπίσεις ριζικά κάποια προβλήματα που τους περασμένους μήνες σε είχαν μπλοκάρει σημαντικά. Επίσης, θα καταλάβεις πολύ καλά πως αν δεν κινηθείς εσύ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα δοθούν οι λύσεις που θέλεις. Ο Κρόνος, που θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 14, θα σε κάνει να θελήσεις να πραγματοποιήσεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο φιλικό ή και συναδελφικό σου περιβάλλον. Μέχρι τις 2 Αυγούστου, που θα διαρκέσει η πορεία του, είναι ένα διάστημα που θα καταλάβεις πλέον καλά ποιοι άνθρωποι στη ζωή σου αξίζει να παραμείνουν και ποιους πρέπει επιτέλους να απομακρύνεις. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτόν το μήνα θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα θελήσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές, έστω κι αν αυτές έχουν το κόστος τους, προκειμένου να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο παρόλο που εσύ θέλεις πάντα και κάτι περισσότερο, λες και έχεις γεννηθεί με το… ανικανοποίητο! Αυτόν το μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα νεύρα και τα σκληρά λόγια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις το όμορφο κλίμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Έλα πιο κοντά στο σύντροφό σου και άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, αν θέλεις να μιλήσετε ξεκάθαρα για τη σχέση σας. Στις 5 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, για να προσθέσει στοργή, διάθεση για διασκέδαση, καλή επικοινωνία, αλλά και καλή ισορροπία στη σχέση σου.
Αν είσαι single, μην απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες εδώ και τόσο καιρό, αρκεί να το θέλεις πραγματικά και να κάνεις δυναμικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Ο Ερμής θα παραμείνει για όλο το μήνα στους Διδύμους (από τις 11 σε ορθή πορεία) για να σε ευνοήσει αρκετά και να σου φέρει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερη. Με τον Άρη επίσης στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 24, θα έχεις πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και γενικότερα επαφές, ακόμα και με το εξωτερικό και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις όσον αφορά στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε πιο ευνοϊκή πορεία, άσχετα αν κάποια οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να σε βασανίζουν. Κάνε μελετημένες κινήσεις, δείξε ανοχή σε χρέη και με διπλωματικό τρόπο προσπάθησε να κλείσεις τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες για το πορτοφόλι σου.

Τοξότης
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις να αλλάζουν ριζικά οι καταστάσεις στη ζωή σου και θα νιώσεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις. Ο Ερμής, από τις 11 και μετά σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Διδύμων θα σε κάνει να δεις κάποια ζητήματα με μεγαλύτερο δυναμισμό και θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να ξεπεραστούν κάποια χρόνια προβλήματα στο σπίτι, στην οικογένεια και στη δουλειά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2 στο ζώδιό σου θα φέρει μερικά προβλήματα και επικοινωνιακά μπερδέματα, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Θα πρέπει να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και κυρίως να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση μέσα στον παρορμητισμό σου. Στις 16 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, πρόσεξε τους στόχους σου και τον τρόπο που κινείσαι για να πραγματοποιήσεις κάποια όνειρά σου. Οι φιλίες και οι συνεργασίες σου θα δοκιμαστούν, θα αναγκαστείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να αποφασίσεις με ποιους θα συνεχίσεις και με ποιους αναγκαστικά θα πρέπει να διακόψεις. Μην αναβάλεις τέτοιες ενέργειες και ξεκαθάρισε τώρα που μπορείς όσα περισσότερα γίνεται.

Αισθηματικές
Τα μαύρα συννεφάκια αρχίζουν σιγά-σιγά να διαλύονται από τη σχέση σου και επιτέλους θα δεις ότι με το σύντροφό σου έρχεστε πιο κοντά. Κατά τα άλλα, να ξέρεις ότι ο Ιούνιος δεν είναι ένας καλός μήνας για αποφάσεις για το μέλλον της κοινής αισθηματικής σας ζωής, όμως μπορείτε να αναπληρώσετε μαζί τον χαμένο χρόνο, να απολαύσετε τον έρωτά σας και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Η Αφροδίτη από τις 5 του μήνα και μετά στον Λέοντα, θα εκτοξεύσει την ερωτική σου λίμπιντο στα ύψη, όμως και οι απαιτήσεις από τον σύντροφό σου θα είναι πολλές και η συμπεριφορά σου θα γίνεται αρκετά απόλυτη.
Αν είσαι single, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου σε ευνοεί για να αναζωογονηθείς στο πλευρό ενός νέου έρωτα και να απολαύσεις ένα καλοκαίρι μαζί του, χωρίς όμως να πιέσεις καταστάσεις, που θα τον απομακρύνουν. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και μην κυριεύεσαι από τη συνήθη ανασφάλεια.

Επαγγελματικές
Μπορεί τα προβλήματα στη δουλειά να παραμένουν, όμως αυτό που αλλάζει τον Ιούνιο είναι η δική σου στάση απέναντί τους. Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, βλέπεις κάποια ζητήματα με μεγαλύτερο δυναμισμό και διεκδικείς την πρόοδο, την εξέλιξη, αλλά και την σταθερότητα στη δουλειά σου. Θα αναγνωρίσεις κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν και θα δραστηριοποιηθείς άμεσα για να τα αποκαταστήσεις! Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές και θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις συνθήκες της. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι διαρκώς σε κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις, ώστε να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη χρειάζονται αρκετή προσοχή, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με την τακτοποίησή τους και μην τα αφήσεις για ακόμη μία φορά στο έλεος του χρόνου…

Αιγόκερως
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σε μπερδέψει αρκετά! Από τις πρώτες μέρες, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 2 στον Τοξότη και τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 11, θα συμβούν αρκετές αλλαγές. Κάποιες από αυτές θα σου αρέσουν, άλλες όμως θα σε αγχώσουν έντονα! Η εργασία, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, όμως το σημαντικό είναι πως θα βρεθούν λύσεις για πολλά προβλήματα, αν έχεις την διάθεση να το κάνεις και πράξεις με γνώμονα το συμφέρον όλων και όχι μόνο το δικό σου! Από τις 11 του μήνα και μετά, τα πράγματα γίνονται πιο ευνοϊκά για εσένα και η καλή επικοινωνία που θα έχεις με τους γύρω σου, θα τα φέρουν όλα έτσι όπως τα θέλεις. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 στους Διδύμους, θα έχεις πολύ άγχος για τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποθέσεις και καλό θα είναι να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις, γιατί θα το μετανιώσεις. Άσε τα παράτολμα εγχειρήματα για τον επόμενο μήνα που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκότερο για το ζώδιό σου και θα εξομαλύνει τις καταστάσεις.

Αισθηματικές
Το σίγουρο είναι πως τον Ιούνιο δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, αφού το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει με τις εναλλαγές του να υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα του έρωτα! Η Αφροδίτη θα κινείται από τις 5 και μετά στον Λέοντα και θα σε παροτρύνει να οργανώνεις μικρές ανανεωτικές εξορμήσεις ή δραστηριότητες με τον σύντροφό σου. Οι singles θα δέχονται διαρκώς προσκλήσεις και τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν! Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει πιο διεκδικητικό στα ερωτικά σου, αλλά επιπλέον τώρα θα πάρεις καθοριστικές, λογικές και σοβαρές αποφάσεις για μία σταθερή σχέση στη ζωή σου! Μία νέα σχέση που μπορεί να ξεκινήσει τώρα στη ζωή σου, θα έχει ελπιδοφόρες προοπτικές εξέλιξης, αν δεν βαρεθείς νωρίς!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Ο Ερμής από τις 11 και μετά θα σε ευνοήσει και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Ο Άρης από το ίδιο ζώδιο σου χαρίζει μεγάλο δυναμισμό και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κάποιες συνεργασίες σου ή ακόμα και να εμπλουτίσεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σου. Από τις 14 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου θα επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποια προβλήματα που θα δημιουργηθούν στη δουλειά σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου θα έχουν πάρει το δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτόν το μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ευνοϊκότερο σε σύγκριση με το πρώτο και μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Την περίοδο που πραγματοποιείται η Πανσέληνος αλλά και η Νέα Σελήνη, καλό θα είναι να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Υδροχόος
Ο Ιούνιος δεν είναι για σένα ο καλύτερος μήνας της φετινής χρονιάς, ωστόσο με προσεχτικές κινήσεις από την πλευρά σου μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2 στον Τοξότη θα χτυπήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και θα σου προκαλέσει υπερένταση, νευρικότητα και ίσως αρκετές στιγμές να νιώσεις ότι πνίγεσαι με μία κουταλιά νερό. Δείξε αρκετή αγάπη στο φιλικό σου περιβάλλον και μην ξεχνάς ότι στη ζωή σου έχεις σπουδαίες φιλίες, που είναι δίπλα σου και στις χαρές αλλά και στις λύπες. Τώρα το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στην οικογένεια, χωρίς όμως να λείψουν τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις, γι’ αυτό κράτησε μία διακριτική στάση απέναντι στα γεγονότα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα, αλλά και τον ανάδρομο Κρόνο να επιστρέφει στον Σκορπιό στις 14, επηρεάζει έντονα τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών της ζωής σου. Τώρα θα νιώθεις ότι πλέον κάποιες σχέσεις σου δεν σε καλύπτουν ή απλά θα καταλάβεις ότι οι απαιτήσεις που έχεις από τους ανθρώπους γύρω σου είναι πολύ περισσότερες. Προσπάθησε να μην απομακρύνεις από κοντά σου με την απόλυτη στάση σου τα άτομα που αγαπάς. Στο τέλος του μήνα το πλανητικό σκηνικό θα σε παροτρύνει να δεις με πιο λογικό και πρακτικό τρόπο το μέλλον των ερωτικών, αλλά και των οικονομικών σου υποθέσεων.

Αισθηματικές
Μπερδεμένα θα είναι τα συναισθήματά σου σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, αφού συχνά θα νιώθεις ότι η σχέση σου δεν σε καλύπτει όπως θα ήθελες. Θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου. Από την μία πλευρά μπορεί να σκέφτεσαι μία επισημοποίηση, ξαφνικά όμως μπορεί να αλλάξεις άποψη και να αναζητάς χρόνο για τον εαυτό σου. Η Πανσέληνος στις 2 στον Τοξότη θα προκαλέσει ένταση στον αισθηματικό σου τομέα, γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεστομίσεις σκληρά λόγια, γιατί μετά θα είναι δύσκολο να καλύψεις το κενό που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου.
Αν είσαι single, το δεύτερο μισό του μήνα με τον Κρόνο να κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει στη ζωή σου ένας έρωτας από τα παλιά. Όμως μέσα σου θα κυριαρχεί το δίλημμα να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία ή να γυρίσεις σελίδα; Μην πάρεις αυτόν το μήνα τις οριστικές σου αποφάσεις και άφησε το χρόνο να σου απαντήσει. Από τις 21 και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στον Καρκίνο, τα ερωτικά σου ζητήματα θα αρχίσουν πλέον να σου δίνουν την σταθερότητα και την ασφάλεια που προσμένεις.

Επαγγελματικές
Με αντιθέσεις και καβγαδάκια θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου τον Ιούνιο, όμως και πάλι θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε καίνε. Ο δυναμισμός σου σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα είναι μεγάλος και αυτό θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες που θα προκύψουν κυρίως το πρώτο μισό του μήνα. Από τις 11 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα, θα κάνεις επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις και οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα σε εξαντλήσουν. Όλα αυτά βέβαια με το ανάλογο οικονομικό και ηθικό όφελος, γι’ αυτό μην δυσανασχετείς. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες και να μην παραμελήσεις την διευθέτηση οικονομικών εγγράφων. Η αμέλεια και η ασυνέπεια μπορεί να σου κοστίσουν αργότερα. Η Νέα Σελήνη στις 16 στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να δεις κάπως επιπόλαια μία οικονομική υπόθεση, γι’ αυτό δώσε σημασία ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Ιχθύες
Ο Ιούνιος θα σε βρει αρκετά αισιόδοξη, αλλά αυτή σου η αισιοδοξία και θετική ματιά θα διαρκέσει λίγο. Μέχρι τις 11 του μήνα ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και ταυτόχρονα δέχεσαι αρνητικές επιρροές και από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 2 στον Τοξότη, με αποτέλεσμα τα άγχη και οι ανησυχίες σου να αυξηθούν κατακόρυφα και όχι αδικαιολόγητα. Από 11 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία οι λύσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν θα είναι πιο ορατές και προσιτές. Πίστεψε στις ικανότητές σου, ακολούθησε το ένστικτό σου και όλα θα κυλήσουν καλύτερα από όσο περιμένεις. Ωστόσο, με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου στις 12 και τον επίσης ανάδρομο Κρόνο να επιστρέφει στον Σκορπιό και να σε επηρεάζει, έντονη κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα, στον οποίο μπορεί να χρειαστεί ασταμάτητο τρέξιμο για να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και αντέχεις, ο χρόνος θα σε ανταμείψει.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα από τις 5 και μετά, τα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα παίρνουν μία πιο παιχνιδιάρικη νότα και πλέον θα νιώσεις την ανάγκη να κυνηγήσεις πιο συστηματικά την ευτυχία που σου αναλογεί. Ο Ερμής από τους Διδύμους από τις 11 και μετά, θα σε κάνει να συζητήσεις διεξοδικά όλα τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και να βρεις κάποιες λύσεις που θα ευχαριστούν και εσένα και το σύντροφό σου. Το διάστημα αυτό είναι αρκετά ερωτικό και για σένα, που μπορεί να μην υπάρχει μία σταθερή σχέση στη ζωή σου. Αυτές τις μέρες ένα πρόσωπο θα καταφέρει να σου κλέψει το ενδιαφέρον και θα θελήσεις να το γνωρίσεις καλύτερα. Πρόσεξε μόνο να μην πέσεις με τα μούτρα επάνω του και το διώξεις!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να εξελιχθεί καλά τον Ιούνιο, αρκεί να διατηρήσεις μία πιο σταθερή στάση, χωρίς εκρήξεις και υπερβολές στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Στις 2 του μήνα, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει να νιώθεις ότι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι μπλοκαρισμένα. Αυτές τις ημέρες μην μπεις καν στον κόπο να κάνεις νέες συνεργασίες και μην δεχτείς αλλαγές ή προτάσεις. Κάποιες επικοινωνίες που θα προκύψουν θέλουν μεγάλη προσοχή γιατί θα κρύβουν παγίδες. Οι χειρισμοί σου θα είναι καθοριστικοί για τις υπόλοιπες εξελίξεις που θα υπάρξουν, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, με την θέση του Ερμή στους Διδύμους να σε ευνοεί, μπορείς να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου και θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις τις υποθέσεις, που φρέναραν μέχρι τώρα τα επαγγελματικά σου σχέδια. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου από τις 24 και μετά, θα σε αναγκάσει να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου, έστω και αν χρειαστεί να κόψεις κάποιες από τις αγαπημένες σου συνήθειες. Μην ξεχνάς ότι το καθετί έχει και το τίμημά του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!