GOOD LIFE

Conde Nast Traveller: Η Ελλάδα η πιο όμορφη χώρα του κόσμου

Οι αναγνώστες του Conde Nast Traveller, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού στον κόσμο, ψήφισαν: Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο!

Η Ελλάδα κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για τα ομορφότερα νησιά στον κόσμο, πίσω από τις Μαλδίβες.

Στην ψηφοφορία για τις 20 ομορφότερες χώρες του κόσμου, δεύτερη αναδείχθηκε η Ιταλία, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται οι ΗΠΑ. Η Νότια Αφρική είναι στην τέταρτη θέση και ακολουθούν: η Γαλλία, η Ισπανία, η Ινδία, η Αυστραλία, η Ταϊλάνδη, το Μεξικό, η Νέα Ζηλανδία, η Πορτογαλία, ο Καναδάς, η Αργεντινή, η Σρι Λάνκα, το Μαρόκο, η Ινδονησία, η Ιρλανδία, η Ιαπωνία και το Βιετνάμ.

Στην ψηφοφορία για τα 20 ομορφότερες νησιωτικές περιοχές, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τις Μαλδίβες. Οι Βαλεαρίδες νήσοι είναι στην τρίτη θέση, τέταρτη είναι η Σικελία, στην πέμπτη θέση οι Σεϋχέλλες, στην έκτη η Αγία Λουκία, στην έβδομη το Μπαλί, στην όγδοη το Κο Σαμούι, στην ένατη η Μάλτα και στη δέκατη το νησί του Αγίου Βαρθολομαίου. Την εικοσάδα συμπληρώνουν η Τζαμάικα, η Σαρδινία, η Χαβάη, ο Μαυρίκιος, η Κούβα, η Τασμανία, το Κάπρι, η Αντιγκούα, τα Μπαρμπέιντος και η Ανγκουίλα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!