ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2016

Οι «δύσκολες» όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, δημιουργούν προβλήματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι «δύσκολες» όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν με καθυστερήσεις κι εμπλοκές είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Πάντως, η καλύτερη διαχείριση της κοσμικής ενέργειας είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως το διάβασμα και γενικότερα η επιμόρφωσή σου.

Ερωτικά
Για την ώρα έχεις πλεονέκτημα αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, είναι προτιμότερο να μην κάνεις σήμερα κάποια κίνηση, αφού τα πράγματα δείχνουν κάπως «μπερδεμένα». Υπάρχουν δηλαδή κρυφές ή άγνωστες παράμετροι, που η αποκάλυψη τους θα αλλάξει σίγουρα το «τοπίο».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σου συστήνει να περιορίσεις τις οικονομικές προσδοκίες σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πουλήσεις κάτι που τούτες τις ώρες... περισσεύει! Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού τίποτα δεν σου εγγυάται πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Ερωτικά
Πιέζεσαι και πιέζεις αλλά στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Κι αν βρίσκεσαι σε δίλημμα, πάρε την απόφαση είτε να αφεθείς στην «μοίρα» σου κι... έχει ο θεός, είτε να κόψεις τον «Γόρδιο δεσμό» που σε εμποδίζει να βαδίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι «δύσκολες» όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε πιέζουν να δώσεις λύσεις σε προσωπικά, επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά θέματα. Κι ως προς τα πρώτα εδώ το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η ξεκάθαρη οριοθέτηση σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Από την άλλη πλευρά όμως, ένα οικείο σου πρόσωπο ή ένας συνεργάτης σου, φαίνεται να σχεδιάζει κάτι κρυφά, παρακάμπτοντας τις όποιες αντιρρήσεις σου.

Ερωτικά
Η διάθεση σου να «κάνεις του κεφαλιού σου» ή να σπάσεις «με τη μια» ταμπού και προκαταλήψεις θα συναντήσει ισχυρή αντίσταση κι αν τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, απλά θα μεγαλώσεις την απόσταση που σε χωρίζει από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν», ιδιαίτερα ως προς τις εργασιακές σου σχέσεις, από την άλλη πλευρά όμως ο εξίσου ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει» την κρίση σου και μπορεί να γίνει υπαίτιος λαθών ή «ανεξήγητων» συμβάντων. Αν πάλι σκέφτεσαι να εξοπλιστείς με χρήσιμες συσκευές ή εργαλεία, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού για την ώρα υπάρχουν αντενδείξεις.

Ερωτικά
Καλείσαι να λύσεις τα όποια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να φορτωθείς με επιπλέον ενοχές. Ότι κι αν έχει συμβεί, οι ευθύνες, όπως και τα δικαιώματα, είναι εξ ημισείας κι αυτό να τονίσεις σε όποιον/α προσπαθήσει να σου ρίξει όλο το φταίξιμο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με όλα αυτά που σε «πνίγουν» και περιορίζουν δραστικά την δημιουργικότητά σου. Επιπλέον δείχνει σκόπιμη η αποφυγή σημαντικών οικονομικών πράξεων, ίσως μάλιστα δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τον Ποσειδώνα να είναι εξ ίσου ενεργός, δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας απάτης

Ερωτικά
Οι απαιτήσεις σου αυξάνονται και πληθύνονται κι έχεις δίκιο να μην «βολεύεσαι» στα λίγα αλλά σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αντίθετα, θα κληθείς να «φορτωθείς» προβλήματα των άλλων, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σου, θέτοντας ως «προαπαιτούμενο» την εντατική ενασχόληση σου με υποχρεώσεις και καθήκοντα που κατά ένα μέρος μπορεί να μην είναι... καν δικά σου! Ωστόσο η λογική σου υπαγορεύει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα «θυσιάζοντας» για την ώρα τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να έχεις τον νου σου και σε κάποιες «πονηριές» εκ μέρους των συνεργατών σου.

Ερωτικά
Πιο καλή η μοναξιά, από σένα που δεν φτάνω... Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό και τουλάχιστον για σήμερα είναι ανώφελο και μάταιο να προσδοκάς κάτι καλό. Αντίθετα όμως μπορείς να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» μέσα σου και γύρω σου, διώχνοντας «φαντάσματα» και εμμονές. 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά 
Οι «δύσκολες» όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, ίσως σου αποκαλύψουν ένα «οργιαστικό» παρασκήνιο, καλώντας σε να βάλεις «πάγο» σε όλα εκείνα τα πρόσωπα που αποδείχτηκαν ανάξια της εμπιστοσύνης σου. Υπάρχουν όμως στην διάθεση σου και πολύ πιο δημιουργικές επιλογές, όπως είναι η επιμόρφωση σου αλλά και η ανάληψη ανθρωπιστικών πρωτοβουλιών. Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κόψεις συνήθειες που επιβαρύνουν την υγεία σου.

Ερωτικά
Παρά την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, σήμερα οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να αποφύγεις «κακοτοπιές» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων, ιδιαίτερα οικονομικού χαρακτήρα. Μπορεί όμως κι εσύ να προσφέρεις βοήθειες σε φίλους/ες ή γνωστούς/ες, που έχουν την ανάγκη σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι δεν είναι ώρα για αγορές ή επενδύσεις, πολύ περισσότερο που ο εξ ίσου «δραστικός» Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης σε όλες τις συναλλαγές σου.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων. Ακόμη πρόσεξε μήπως ένας φίλος ή μια φίλη σε παρασύρει σε ακραίες επιλογές, που τελικά θα «πληρώσεις» μόνον... εσύ!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οικείοι, συνεργάτες και χορηγοί είναι μάλλον αδύνατον να συμφωνήσουν στα βασικά, μεταθέτοντας κάθε εξέλιξη για το μέλλον. Αυτό βέβαια μπορεί να... μην σου αρέσει αλλά θα ήταν πολύ πιο επιζήμιο να «στηθεί» μια κατάσταση κάτω από έναν «δυσοίωνο» ουρανό. Γενικότερα, οι «δύσκολες» όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σου συνιστούν να περιμένεις, αφού ακόμη κι ένα απλό ζήτημα μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε «Μεσανατολικό»!.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι «κομβικής» σημασίας, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποιες αποκαλύψεις που ναι μεν θα σε «σοκάρουν», από την άλλη πλευρά όμως θα σου επιτρέψουν να πορευτείς χωρίς αυταπάτες και συναισθηματικά «φαντάσματα».


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, οι «δύσκολες» όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε καλούν να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες αλλά και να μεριμνήσεις για την δική σου υγεία, προτιμώντας τα φυσικά σκευάσματα.

Ερωτικά
Η μέρα δεν προσφέρεται για... πολλά-πολλά αλλά κυρίως για διερευνητικές συζητήσεις (ιδίως με τον εαυτό σου), που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα για αυτά που πραγματικά μπορεί να γίνουν στην προσωπική σου ζωή, πέρα από κάθε «ευχολόγιο» ή προσδοκία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι οι φίλοι/ες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα «απαιτούν» μια συγκεκριμένη στήριξη που θα τους δώσει κουράγιο κι όχι «λόγια του αέρα». Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσεις το «είναι» σου σε μια υπόθεση που δεν σε αφορά προσωπικά, ιδιαίτερα αν υπάρχουν και κάποιες οικονομικές πτυχές, αφού τελικά δεν αποκλείεται να... αναφωνήσεις «εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι»!

Ερωτικά
Η «άγνοια κινδύνου» μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Το καλύτερο μάλιστα θα ήταν να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», αφήνοντας κατά μέρος εικασίες και... φαντασίες!


ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Οι δύσκολες όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε καλούν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα των άλλων, θέτοντας ωστόσο κάποια κριτήρια, ώστε να μην πέσεις θύμα των «επιτήδειων». Παράλληλα, είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε είδους συνεργασία. Αντίθετα, η ενασχόληση σου με τις τέχνες και την φιλοσοφία, μπορεί να είναι πολύ δημιουργική, αφού σε πνευματικό επίπεδο οι πλανήτες λειτουργούν... αλλιώς!

Ερωτικά
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι αν κάνεις σοβαρές παραχωρήσεις, απλά θα δώσεις την εντύπωση ότι «τουμπάρεσαι» εύκολα!


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!