ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η έκλειψη φέρνει δυσκολίες και αλλαγές.

Κριός

Δεν ξέρετε ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος στη δική σας περίπτωση. Για αυτό και δίνετε λάθος μηνύματα ή πολεμάτε για κάτι που ξέρετε εξ αρχής ότι το πιθανότερο είναι να ηττηθείτε. Κυρίως στα επαγγελματικά σας, ένας συμβιβασμός μοιάζει να μην μπορεί να αποφευχθεί… Ερωτικά, πιστεύετε ότι πρέπει να συνεννοείστε περισσότερο για να μη χάνετε χρόνο!

Ταύρος
Το μόνο σας πρόβλημα είναι τα οικονομικά σας που είναι δύσκολο να τα βάλετε σε τάξη καθώς τα έξοδα είναι πολλά αλλά έρχονται και κάποια από το παρελθόν που τα είχατε ξεχάσει… Θέλετε να ζήσετε τον έρωτα, αλλά ψάχνετε τον τρόπο να το κάνετε και να διασφαλιστείτε.. Για τα ερωτικά σας πάντως, υπάρχουν καλύτερες προοπτικές… Επαγγελματικά, είστε σε φάση που αντέχετε τη ρουτίνα και τη ρέγουλα!

Δίδυμοι
Για εσάς αυτή η Έκλειψη έχει δυσκολίες και αυτό που δεν ξέρετε είναι πως θα λύσετε τα οικογενειακά σας καθώς σας φορτώνονται πολλές υποχρεώσεις και τελικά μπορεί και να μην τις ιεραρχήσετε σωστά… Ερωτικά τα πράγματα έχουν μία γλύκα που αρχίζει και σας αρέσει… Επαγγελματικά, σωστά αναρωτιέστε αν κάνετε το σωστό ή μήπως απλώς παρατείνετε ένα λάθος που θα σας στοιχίσει ακριβότερα!

Καρκίνος
Μία επικοινωνιακή Έκλειψη για εσάς και αν σκέφτεστε πολύ είναι για το καλό σας, αρκεί να έχετε φτάσει και στο επόμενο στάδιο που είναι η εκτέλεση και να βρείτε τα μέσα να το κάνετε… Επαγγελματικά, λοιπόν, ενώ υπάρχει καλή διάθεση, υπάρχουν και εμπόδια που σας δυσκολεύουν…. Ερωτικά, είστε σαφώς πιο σίγουροι ότι χρειάζεται καλή πρόθεση και από τους δύο αλλά και συντονισμός… Διαφορετικά, δε γίνεται τίποτα!

Λέων 
Οικονομικές προεκτάσεις σκέφτεστε και αφού έχετε αποφασίσει να κάνετε ανοίγματα καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι και να κατοχυρωθείτε όσο μπορείτε περισσότερο… Ερωτικά, τα πράγματα έχουν δύο αναγνώσεις.. Από τη μία επιδιώκετε σταθερότητα από την άλλη δε θέλετε να δεχτείτε τα τιμήματα αυτής… Έτσι λοιπόν, αναγκαστικά θα δυσκολευτείτε… Επαγγελματικά, μην είστε υπεραισιόδοξοι για την έκβαση μίας κατάστασης ότι θα τηρηθεί απόλυτα, τουλάχιστον στο οικονομικό της σκέλος!

Παρθένος
Είστε αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές αυτής της Έκλειψης και αφού το συνειδητοποιήσετε ξεκινήστε αλλαγές που θα τις κάνετε πολύ γρήγορα και πρέπει να είστε και οι εμπνευστές τους… Ερωτικά, δεύτερες ευκαιρίες ή επαφές με ανθρώπους του παρελθόντος που δεν εξελίχθηκαν τώρα μπορεί να καρποφορήσουν, αν και εσείς όμως βάλετε νερό στο κρασί σας και καταλάβετε ότι δεν πρέπει να βιάζεστε.. Επαγγελματικά, υπάρχουν θέματα που χρονίζουν και φυσικά διογκώνονται!

Ζυγός
Μία Έκλειψη που σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, αλλά ένα βήμα πίσω και αυτό που σας αρέσει είναι ότι έχετε πληροφόρηση για αυτά που συμβαίνουν… Αν την αξιοποιήσετε σωστά, θα βρείτε και τρόπους να έρθετε και στο προσκήνιο με πολύ έξυπνο τρόπο, κυρίως για τα επαγγελματικά σας… Ερωτικά, καλό είναι να φιλτράρετε αυτά που σας λένε πιο προσεκτικά!

Σκορπιός
Για εσάς τα πράγματα απαιτούν κοινωνικά ανοίγματα που θα τα κάνετε με έναν τρόπο που θα είναι πολύ άμεσος, αλλά και θα σας στοιχίσει και κάτι.. Ίσως και να χάσετε για λίγο την ηρεμία σας και τον καθησυχασμό σας… Έτσι λοιπόν, τα ερωτικά σας, θα διαταραχθούν από αυτή σας την ανάγκη να είστε πιο ανεξάρτητοι ή να κυκλοφορείτε συχνότερα μόνοι.. Επαγγελματικά, πρέπει να είστε πιο γρήγοροι από τους ανταγωνιστές σας, πάση θυσία!

Τοξότης
Μέρα που για εσάς έχει και πολλές δόσεις ευθύνης και το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να τη μεταβιβάσετε σε άλλους… Ερωτικά, μία πιο προσεκτική ματιά θα σας δείξει και τα δικά σας λάθη έστω και αν αργήσετε να τα συνειδητοποιήσετε… Αυτό που δημιουργεί προβλήματα, είναι ότι είστε λίγο αργοί στην εκτέλεση, αλλά σωστοί στο ότι πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου… Επαγγελματικά, έχετε πολλά να κάνετε που είναι όμως μόνο στα σκαριά !

Αιγόκερως
Δεν είναι ότι σας φοβίζει να κάνετε προεκτάσεις, είναι ότι σας φοβίζει να τις κάνετε υπό πίεση και όταν δεν το έχετε αποφασίσει ή δεν έχετε συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα στα χέρια σας και αυτά να είναι ξεκάθαρα… Ερωτικά, σίγουρα είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε και δίνετε και σωστά το στίγμα σας… Επαγγελματικά, να κατοχυρωθείτε όσο μπορείτε, και μη μένετε μόνο στα λόγια… Και αν υπογράψετε κάτι, να το διαβάσετε σε όλες του τις λεπτομέρειες!

Υδροχόος
Μία Έκλειψη που επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σας και μάλιστα αυτά που μπαίνουν σε ρύθμιση. Αν λοιπόν, θέλετε να προβείτε σε τέτοιου είδους παρατάσεις μπορείτε να το κάνετε αν και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι θα πληρώσετε και τις προσαυξήσεις. Ερωτικά πάντως, είναι καλύτερα να εκμυστηρεύεστε αυτά που σας ενοχλούν παρά να τα κρατήσετε κρυμμένα γιατί έτσι μόνο ικανοποίηση δεν παίρνετε.. Επαγγελματικά, μία κατάσταση που τελειώνει αφήνει χώρο για την επόμενη!

Ιχθείς
Μία Έκλειψη που σας επηρεάζει αφού πραγματοποιείτε στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας… Αν καταπιέζεστε τώρα είναι γιατί πρέπει να βιαστείτε καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια… Ερωτικά, τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, αν και εσείς δείξετε μεταμέλεια και παραδεχτείτε ότι για τους όποιους λόγους δεν ήσασταν συνεπείς… Επαγγελματικά, καθετί καινούργιο σας γεμίζει με άγχος… Και είναι δικαιολογημένο όταν υπάρχουν καθυστερήσεις!

Πηγή:astrologos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!