GOOD LIFE

Αεροσυνοδός μας λέει 7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε στα αεροπλάνα

Μία αμερικανίδα αεροσυνοδός που διατηρεί προφίλ στο Reddit, αποφάσισε να παραιτηθεί και να μοιραστεί μαζί μας κάποιες συμβουλές βασισμένες στην εμπειρία της.

Το Reddit επιβεβαίωσε πως η adrianne456, είναι αεροσυνοδός που εργάζονταν για δύο χρόνια σε αμερικανική αεροπορική εταιρεία και τώρα η λίστα με τις συμβουλές της αναδημοσιεύτηκε από τον Independent. Ακούστε τί μας λέει να μην κάνουμε στα αεροπλάνα.
1. Μην κάθεστε σε κάθισμα Α θέσης αν δεν έχετε αντίστοιχο εισιτήριο, είναι δεδομένο πως θα νιώσετε αμήχανα όταν θα σας σηκώσουν (που θα σας σηκώσουν σίγουρα) οι αεροσυνοδοί μπροστά σε όλο τον κόσμο.
2. Μην πίνετε το τσάι ή τον καφέ στο αεροπλάνο. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η ίδα δεν θα έπινε ούτε το νερό (εκτός από το εμφιαλωμένο) αφού τα δοχεία όπου φυλάσσεται το νερό στις πτήσεις σπανίως καθαρίζονται. 
3. Μην προσπαθήσετε να κάνετε σεξ στην τουαλέτα. Η ίδια λέει πως οι αεροσυνοδοί πάντα βλέπουν πότε δύο άτομα πάνε μαζί στο μπάνιο. 
4. Μην αφοδεύετε στην τουαλέτα. Αυτό είναι μάλλον παράκληση αφού λέει πως το καταλαβαίνει πως ενίοτε είναι ανάγκη αλλά ζητά τουλάχιστον να κλείνετε την πόρτα γιατί οι τουαλέτες είναι πολύ κοντά στην καμπίνα των αεροσυνοδών
5. Μην χρησιμοποιείτε την τουαλέτα την ώρα του boarding. Δυσκολεύει πολύ τη δουλειά των αεροσυνοδών και της επιβίβασης.
6. Μην τρώτε τρόφιμα που έχουν ακουμπήσει στο τραπεζάκι της θέσης. Και αυτή η αεροσυνοδός επιβεβαιώνει πως το τραπεζάκι είναι το σημείο που σπανίως καθαρίζεται συστηματικά από τα συνεργεία καθαρισμού.
7. Μην κάθεστε στις τελευταίες θέσεις αν φοβάστε τις αναταράξεις. Εξηγεί πως είναι δεδομένο πως οι αναταράξεις γίνονται πάντα περισσότερο αισθητές στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!