GOOD LIFE

Δείτε πώς είναι η ζωή μέσα σε έναν οίκο ανοχής στο Μπαγκλαντές [εικόνες]

Το Μπαγκλαντές είναι μία από τις λίγες μουσουλμανικές χώρες, στις οποίες η πορνεία είναι νόμιμη.

Δεκάδες έφηβες στη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας, εκτός από την αναγκαστική πώλησή τους από τους φτωχούς γονείς τους σε οίκου ανοχής, αναγκάζονται να λαμβάνουν στεροειδή με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία τους. Η νόμιμη ηλικία για την πώληση σεξ στο Μπαγκλαντές είναι τα 18. Το γεγονός ότι τα κορίτσια φαίνονται μεγαλύτερα με τη λήψη διάφορων φαρμάκων βοηθά να παραμείνει η αστυνομία μακριά. 

Η φωτογράφος Sandra Hoyn έμεινε για έναν περίπου μήνα στο Tangail, και συγκεκριμένα στον οίκο ανοχής Kandapara, ο οποίος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στη χώρα και υπάρχει εδώ και 200 χρόνια. Εκεί φωτογράφισε διάφορες ιερόδουλες, οι οποίες είχαν ενδιαφέρουσες ιστορίες να της αφηγηθούν από τη ζωή τους εκεί. 

Το project της ονομάζεται The Longing of Others. Όπως αναφέρει η ίδια η φωτογράφος «το να απαθανατίζω μια 15χρονη Πακιστανή με έναν πελάτη που δεν της άρεσε καθόλου, ήταν μια κακή εμπειρία. Ένιωθα σαν να την κακομεταχειρίζομαι με το να την τραβώ φωτογραφίες, αλλά πίεσα τον εαυτό μου να το κάνει. Δε θα ήταν αληθινό, αν δεν το έδειχνα. Ο πελάτης αυτός ήρθε με μια παρέα πέντε αντρών, όλοι εκ των οποίων ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της, ο ένας μετά τον άλλων. Ήταν απαίσιο».

Το κορίτσι στη φωτογραφία ονομάζεται Kajol και πιστεύει πως είναι 17 χρονών, αλλά δεν γνωρίζει την πραγματική της ηλικία. Εχει έναν γιο έξι μηνών, τον Mehedi. Μόλις δύο εβδομάδες αφού τον γέννησε, την εξανάγκασαν να ξανακάνει σεξ με τους πελάτες. 

Η Dipa είναι 26 χρονών. Στη φωτογραφία είναι θλιμμένη καθώς είναι δύο μηνών έγκυος από έναν πελάτη της. 

Η Papia, είναι 18 χρονών και βρίσκεται με δύο πελάτες στο κρεβάτι. Στο παρελθόν ήταν χρήστης ηρωίνης και για αυτό είχε μπει φυλακή. Αναφέρει πως η φυλακή ήταν το καλύτερο μέρος που έχει πάει ποτέ, επειδή εκεί κανείς δεν την έδερνε. Εκεί ήταν που γνώρισε μια γυναίκα η οποία αργότερα την πήγε στον οίκο ανοχής.

Η Priya, 19 χρονών, πειράζει έναν φίλο της και προσπαθεί να τον χτυπήσει. Εργάζεται εκεί από τα 17 της.

Δίδυμα πέντε ημερών στο κρεβάτι. Δεν έχουν ακόμα όνομα. Η Jhinik, 20 χρονών, δουλεύει ως ιερόδουλη και είναι η μητέρα τους.

Ένας πελάτης προσπαθεί να φιλήσει στο μάγουλο την Priya.

H Αsma, η οποία γεννήθηκε στο Kandapara, είναι μαζί με έναν πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!