GOOD LIFE

Oι 9 νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στον 7ο κύκλο του Game of Thrones

Οι παραγωγοί του Game of Thrones φρόντισαν να μας ενημερώσουν για τους νέους χαρακτήρες που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν. 

Μπορεί ο 7ος κύκλος της σειράς να αργήσει να προβληθεί από το τηλεοπτικό κανάλι HBO, αλλά οι συντελεστές φρόντισαν να μας δώσουν μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες. Έτσι, λοιπόν, από την επόμενη σεζόν θα δούμε έναν Ιερέα, έναν Πολεμιστή, έναν Φρουρό μιας Πύλης, έναν Φρουρό πόλης, έναν Έμπορο, μια νέα κυρία που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, έναν Νεαρό Κύριο που θα είναι κάποιος Άρχοντας και έναν Υπολοχαγό.

Ο Ιερέας

Η ηλικία του θα είναι κοντά στα 60 και σύμφωνα με τους παραγωγούς αναζητείται ένας σεβάσμιος ιερέας με ηθικό κύρος και βαρύτητα. Η σειρά αναζητά έναν λευκό ηθοποιό. Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν γυρίσματα, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ο ιερέας θα είναι ένας σημαντικός άνθρωπος.

Ο Πολεμιστής

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα είναι "σκληρός σε εμφάνιση πυγμάχος με μεγάλες ικανότητες, και ο ηθοποιός πρέπει να είναι πολύ καλός σε μεγάλες μάχες. Η παραγωγή  ψάχνει για έναν λευκό ηθοποιό με μια ουδέτερη και μη-σικ αγγλική προφορά. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Οκτώβριο.

Ο Φρουρός της πύλης
Αυτός ο χαρακτήρας αναμένεται να παίξει έναν ρόλο κλειδί για τα ερωτήματα που μας δημιούργησαν οι αναδρομές του Μπραν στο παρελθόν. Οι παραγωγοί θέλουν να έχει αυτοπεποίθηση, και να είναι δυνατός για να παίξει σε μια εξαιρετική σειρά από σκηνές. Πρέπει να είναι έξυπνος, και με χαρίσματα. Τα γυρίσματα για τον ρόλο του θα πραγματοποιηθούν από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Φρουρός πόλης
Οι ιθύνοντες περιγράφουν πως ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα έχει μια σημαντική σκηνή στην νυχτερινή περιπολία του. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν για μια εβδομάδα στα μέσα Οκτωβρίου.

Ο Έμπορος
Ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί σε ένα πανδοχείο κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής βραδιάς. Ο ρόλος είναι ανοικτός για τη φυλή και την εμφάνισή του. Η ηλικία του είναι γύρω στα 40. Τα γυρίσματα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου.

Η αγαπητή κυρία
Ο ρόλος περιγράφεται ως μια ελκυστική νεαρή κοπέλα που είναι σίγουρη για το μυαλό της. Και πάλι, η παραγωγή είναι ανοιχτή όσον αφορά τη φυλή και την εθνικότητα. Θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για μια εβδομάδα στις αρχές Οκτωβρίου. Ο ρόλος απαιτεί πλήρη γυμνότητα.

Ο Νεαρός Κύριος
Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα είναι ένας ψηλός, όμορφος 20χρονος άρχοντας, με τους παραγωγούς να αναζητούν έναν λευκό ηθοποιό. Οι σκηνές θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο Υπολοχαγός
Τέλος, οι παραγωγοί της σειράς αναζητούν έναν 20χρονο υπολοχαγό, ο οποίος πρέπει να έχει αθλητική εμφάνιση, καλή φυσική κατάσταση, και να είναι πειθαρχημένος πολεμιστής. Οι παραγωγοί θέλουν κάποιον που να είναι λευκός. Αυτός θα κάνει γυρίσματα για αρκετές ημέρες σε τρεις εβδομάδες από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. Ακούγεται σαν να είναι μέλος των Dothraki.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!