GOSSIP

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για την Teen Vogue [εικόνες]

Η νεαρή καλλονή φωτογραφήθηκε από τη Yelena Yemchuck για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Teen Vogue.

Είναι μόλις 15 ετών και όμως, η Kaia Gerber έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling με απόλυτη επιτυχία. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, η ίδια μοιάζει να πατάει γερά στα πόδια της και να έχει αίσθηση της πραγματικότητας. Για χάρη του περιοδικού, η Kaia έδωσε συνέντευξη μαζί με την ίδια της τη μητέρα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όταν βλέπω τη μητέρα μου, πέρα από τα φυσικά χαρακτηριστικά (βεβαίως), μοιραζόμαστε πολλούς από τους ίδιους τρόπους. Το παρατήρησα όταν είδα παλιά βίντεο της. Δεν ξέρω αν είναι γενετικό ή κάτι που το έμαθα, αλλά οι αντιδράσεις μας είναι ίδιες».

Με τη σειρά της η Cindy δήλωσε πως «ακόμα και αν ο μπαμπάς της και εγώ βγάζαμε πολλές φωτογραφίες την Kaia, η πρώτη της πραγματική δουλειά ως μοντέλο ήταν για τον Versace, όταν ήταν 10 ετών. Της το επιτρέψαμε να το κάνει γιατί ήταν μία καταπληκτική ομάδα από πίσω. Της άρεσε πολύ που φωτογραφήθηκε για την Donatella Versace και τους Mert & Marcus».

Η Kaia Gerber φόρεσε δημιουργίες από τις φθινοπωρινές κολεξιόν της Stella McCartney, Molly Goddard και πολλών άλλων διάσημων σχεδιαστών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!