ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης 4 Αυγούστου 2016

Με τον Άρη στον Τοξότη, κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να «σε βγάλουν από τα ρούχα σου».

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο προαναγγέλλει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη η ημέρα προσφέρεται είτε για να ξεκινήσεις τις διακοπές σου, είτε για να αξιοποιήσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να εντρυφήσεις σε παραδοσιακές γνώσεις ή τεχνικές αλλά ίσως αναδείξει κι ένα νομικό-περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Αν έχεις ελευθερία κινήσεων η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο... διασκεδαστικές της χρονιάς, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζει σταθερότητα και διάρκεια στις σχέσεις σου. Ζήσε λοιπόν το «σήμερα», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να «σου φτιάξει» την ημέρα! Επιπλέον, ο Δίας στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να σε διασκεδάσει, αρκεί να βάλεις στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματα σου και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων. Παράλληλα, όμως ο Άρης στον Τοξότη σου ζητά να αντισταθείς σθεναρά σε όσους/ες αποπειραθούν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά, «ποντάροντας» στις συναισθηματικές αδυναμίες σου.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά και οικονομικά και να συμβάλλει στην καλοπέραση σου, ωστόσο αν αναζητάς κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, το πιθανότερο είναι να μην τα β

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ανταγωνισμούς του παρελθόντος ή να σε κάνει να θυμηθείς πρόσωπα και καταστάσεις που σε πλήγωσαν, όλα αυτά όμως αποσκοπούν στο να ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποια πράγματα, με την βοήθεια της... στερνής σου γνώσης! Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο σου υπόσχεται όμορφες στιγμές και μια καλή παρέα, είτε ταξιδεύεις, είτε βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Φαίνεται να κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα και βέβαια σε αυτό συμβάλλει καταλυτικά και το πρόσωπο που σε συντροφεύει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να επανασυνδεθείς με ένα παλιό σου «αμόρε», ζώντας μοναδικές στιγμές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό τομέα, αφού τόσο ο Δίας, όσο και η Αφροδίτη φροντίζουν όχι μόνον να μην σου λείψει τίποτα αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ. Συναισθηματικά ωστόσο φαίνεται να βρίσκεσαι εν μέσω «τρικυμίας», κάτι που μπορεί να σε εγκλωβίσει προσωρινά σε παλινδρομήσεις και να δυσκολέψει την λήψη «λογικών» αποφάσεων. Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη θα συμβάλλει σε «αναταράξεις» στα εργασιακά σου.

Ερωτικά
Μνήμες και πρόσωπα του παρελθόντος «εισβάλλουν» στην ζωή σου και με δεδομένη την συναισθηματικά ευάλωτη φύση σου, είναι πολύ εύκολο να κάνεις κάποιο λάθος για το οποίο σύντομα θα μετανιώσεις. Το βέβαιο πάντως είναι ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγκαλιά, που όντως μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα η τύχη σου «κτυπάει κόκκινο», κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, εξασφαλίζοντας μια υλική και συναισθηματική πληρότητα. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που «πελαγοδρομεί» και σίγουρα χρειάζεται το «στιβαρό» σου χέρι για να επανέλθει σε μια ισορροπία. Παράλληλα, φαίνεται να ξαναμπαίνει στο τραπέζι ένα οικονομικό θέμα που θεωρούσες ως λήξαν.

Ερωτικά
Δυνατά συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό που όμοιο του είναι δύσκολο να ξανασυναντήσεις! Κι επειδή σε κάθε περίπτωση «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς», μην διαστάσεις να κάνεις το βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη στον Τοξότη, κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να «σε βγάλουν από τα ρούχα σου», σε κάθε περίπτωση όμως αν θέλεις να αποφύγεις την «φαγωμάρα», μείνε σε αυτά που σε ενώνουν με τα οικεία σου πρόσωπα κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν. Από την άλλη πλευρά θα έχεις και τα «τυχερά» σου, οι συνθήκες μάλιστα είναι ιδανικές για να «ξεθάψεις» είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά, κάτι κρυμμένο, όσο και πολύτιμο!

Ερωτικά
Ανεξάρτητα με τα «πρέπει» σου και όλα εκείνα που υπαγορεύει η λογική σου, μια παρορμητική σου κίνηση, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά «εύστοχη», οπότε ας μην... επιμένεις στην τήρηση κάποιων κανόνων που στην παρούσα φάση μάλλον μπαίνουν εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά 
Η Αφροδίτη και ο Δίας δεν φροντίζουν μόνον για την καλοπέραση σου αλλά επιπλέον σε βοηθούν να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση μαθαίνοντας κάποια μυστικά. Ακόμη αναμένονται έντονες συγκινήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να αξιοποιήσεις γνώσεις ή μέσα, που παρέμεναν σε «αχρηστία» αλλά σήμερα σου παρέχουν διεξόδους τόσο στην δουλειά σου, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση σου δίνει την ευκαιρία να... αποφασίσεις εκ του ασφαλούς το τι θα πράξεις με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία πίεση και όλα επαφίενται στην διακριτική σου ευχέρεια!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε... συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφήνοντας τα δύσκολα για τους άλλους! Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις πολλά ή να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να μην εμπλέξεις τα προσωπικά σου με τα οικονομικά σου, αφού τελικά μπορεί να «συρθείς» σε άστοχες επιλογές.

Ερωτικά
Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται επάνω σου, κάτι που σε βοηθά να μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου. Εσύ όμως φαίνεται να αδιαφορείς για όλα αυτά και να μένεις «κολλημένος/η» σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, ώστε να μην βρεθείς σε προφανή θέση αδυναμίας, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια οικογενειακή αναταραχή. Παράλληλα όμως, ο Δίας στην Παρθένο εξυπηρετεί απόλυτα τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου βλέψεις.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που το σύμπαν σου προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να διασκεδάσεις με την ψυχή σου σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, μνήμες και καταστάσεις του παρελθόντος «απειλούν» να σε «ρίξουν» ψυχολογικά αλλά... μην επιτρέψεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να σου εξασφαλίσει πολλές ευχάριστες στιγμές σε ένα ταξίδι αλλά και την δυνατότητα να το πραγματοποιήσεις, έχοντας σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως τα οικονομικά σου ενισχύονται και δεν σου μένει παρά να διαχειριστείς με σύνεση το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα σχετικό με την υγεία σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μπορείς μεν να περάσεις... καταπληκτικά με μια νέα συντροφιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι προδιαγραφές μιας πιο «σοβαρής» συνέχειας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απλά πάρε το ταίρι σου και ταξιδέψτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των πιο ευνοημένων της ημέρας, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Παρότι όμως το σύμπαν σου εξασφαλίζει μια ουσιαστική επάρκεια, καλό είναι να θυμάσαι ότι «δεν είναι κάθε μέρα τ’ Αγιαννιού» και να μην «θυσιάσεις» το πλεονέκτημα σου με σπατάλες ή επιπολαιότητες! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη ανεβάζει το «θερμόμετρο» στις φιλικές σου σχέσεις κι ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις ότι «πνίγεσαι».

Ερωτικά
Από την στιγμή που «έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι», το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς είναι η πιθανότητα να παρασυρθείς σε επιπολαιότητες ή αχρείαστες επιλογές. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να μην εξαντλήσεις την... πλεονεξία σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε «θαμμένα» προβλήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν την λύση τους. Αυτό όμως δεν αναφέρεται μόνον στα επαγγελματικά σου αλλά και στις πνευματικές αναζητήσεις σου και σε μια τέτοια κατεύθυνση κάθε διερεύνηση του παρελθόντος μπορεί να αποβεί πολύτιμη. Παράλληλα, μπορείς να λάβεις σημαντικές βοήθειες από τους άλλους.

Ερωτικά
Αν είσαι... ελεύθερο παιδί είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως μια επίδειξη εύνοιας προς το πρόσωπο σου γίνει αιτία κι αφορμή για γκρίνιες!


Πηγή: astrology.gr

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!