ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2016

O Ερμής στον Λέοντα εξυπηρετεί άριστα τις δημιουργικές αναζητήσεις σου.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά

Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να ενημερωθείς γύρω από τεχνικές λεπτομέρειες, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου. Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα εξυπηρετεί άριστα τις δημιουργικές αναζητήσεις σου, δημιουργώντας επιπλέον τις συνθήκες για κοινωνικά ανοίγματα και μια καλή παρέα, .
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε «ανεβάζει» ψυχολογικά κι ίσως σε φέρει ενώπιον μια επιλογής που φαίνεται κατάλληλη για σένα. Τα πράγματα όμως μπορεί να πάρουν στραβό δρόμο όταν θελήσεις να δώσεις πολύ σοβαρή διάσταση σε μια υπόθεση που... δεν την έχει!


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, αναδεικνύοντας τα προτερήματα και τα ταλέντα σου. Αν όμως θες πραγματικά να πετύχεις το «κάτι παραπάνω», θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές κάποιων που γνωρίζουν εκ πείρας τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα θα συμβάλλει θετικά στην αναδιάταξη του προσωπικού σου χώρου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές αναζητήσεις σου, φτιάχνοντας «ατμόσφαιρα» στο σπίτι σου ή σε έναν προσωπικό σου χώρο. Εκεί μπορείς να «παρασύρεις» τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, ζώντας ότι ποθεί η καρδιά σου!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Ο Ερμής στον Λέοντα σου δίνει επικοινωνιακό πλεονέκτημα και πέρα από τις πληροφορίες που θα συλλέξεις ίσως να καρπωθείς οφέλη μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία, που μπορεί να είναι και μυστική. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που σου «έπαιξαν παιχνίδι», αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να... εξηγηθείς!.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να ζήσεις όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής, αν όμως αρχίσεις να σκέφτεσαι και να «ψάχνεις» το θέμα πιο σοβαρά, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις σε απογοητευτικά συμπεράσματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην υπογραφή μιας συμφέρουσας επαγγελματικής ή οικονομικής συμφωνίας αλλά και να σε βοηθήσει να αποκτήσεις εργαλεία, συσκευές και αξεσουάρ, που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι αυτά που φαντάζεσαι είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα, ίσως όμως τελικά με ένα μικρό... σπρώξιμο από τον Άρη στον Σκορπιό, να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» στην σεξουαλική σου ζωή.


ΛΕΩΝ
Γενικά

Σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει σε νέες γνωριμίες αλλά και στο να μάθεις κάποια πράγματα που θα σου φανούν χρήσιμα.
Ερωτικά
Ναι μεν η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σου, παράλληλα όμως ο Κρόνος στον Τοξότη... καιροφυλακτεί για να σου προσθέσει επιπλέον προβλήματα. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τα όρια σου για να αποφύγεις τα χειρότερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Γενικά

Με την συνδρομή του Ερμή στον Λέοντα, μπορεί να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό και γενικότερα να διαφωτιστείς μέσω τρίτων για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο δείχνει πρόθυμη να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα σχέδια και τα οράματα σου. Ευνοούνται ακόμη οι δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα και τα ταξίδια
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχολογίας σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη.


ΖΥΓΟΣ
 Γενικά 

Στην παρούσα φάση η Σελήνη στον Ταύρο εξυπηρετεί απόλυτα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο και την... όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στο να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα «κλειστό» κλαμπ αλλά και γενικότερα στην δικτύωση σου με πρόσωπα κύρους, που έχουν την διάθεση, τον τρόπο και τα μέσα να σε υποστηρίξουν.
Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάποια πράγματα φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», η Αφροδίτη στον Λέοντα σε προδιαθέτει για να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας καλής παρέας με φιλικό αλλά και ερωτικό «πρόσημο».


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Γενικά

Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, η επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε... αναδείξουν! Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα σε σχέση με την προώθηση ή την διαφήμισή τους.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δημιουργεί «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θέτει θέμα εμπιστοσύνης και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αγότερα θα μετανιώσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
 Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητες σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον θα έχεις και την συμπαράσταση του Δία στην Παρθένο, που για ένα μήνα ακόμη θα σου προσφέρει βοήθειες και ευκαιρίες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια αλλά και τις νομικές διεργασίες.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση, αφού εμπλέκονται περισσότερα του ενός πρόσωπα. Ίσως η αποστασιοποίηση σου από κάθε είδους «μηχανορραφία» να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και φυσικά να... παίξεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση που θα σε απελευθερώσει. Επιπλέον, ευνοούνται οι αγορές αλλά και οι επενδυτικές κινήσεις, που σε αυτήν την φάση μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα.
Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι θα λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις για... τα καλά! Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως τελικά επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που «έχει ρίξει δίχτυα» και κοιτάζει αποκλειστικά και μόνον το συμφέρον του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου και πέρα από το ενδεχόμενο μιας προσωρινής φιλοξενίας, μπορείς να «κτυπήσεις» σε δύο μέτωπα: Να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να προβείς σε τεχνικές εργασίες ή παρεμβάσεις, που θα κάνουν τον χώρο σου πολύ πιο λειτουργικό. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια επικερδή πρόταση ή συνεργασία.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντι σου, η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά αν θες να αποφύγεις πιθανά «παρατράγουδα» ή διαψεύσεις στην συνέχεια, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που... αντικειμενικά κρίνονται ως υπερβολικές!


ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου κι ίσως πετύχεις μια συμφωνία ή πάρεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις σε τροφοδοτούν με εμπειρίες, πληροφορίες αλλά και ειδικές γνώσεις. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα συμβάλλει θετικά στην ανανέωση του εξοπλισμού σου.
Ερωτικά
Ένα φλερτ στην δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας εργασίας «ρουτίνας» μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ή να περάσεις πολύ καλύτερα αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο «μεγάλο», καλό είναι να μην βιαστείς, δίνοντας περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!