GOSSIP

Η Kim Kardashian γίνεται εξώφυλλο στο Forbes [εικόνα]

Η Kim δημοσίευσε στα social media μια εικόνα με το νέο εξώφυλλο του περιοδικού στο οποίο ποζάρει φυσικά η ίδια, ενώ το τεύχος είναι αφιερωμένο στους νέους «μεγιστάνες» των κινητών τηλεφώνων.

Η 35χρονη τηλεπερσόνα πλέον ανήκει στη λίστα με τις διασημότητες που κέρδισαν τα περισσότερα χρήματα και τστον χώρ της κινητής τηλεφωνίας - και όλα αυτά με ένα μόνο παιχνίδι σε εφαρμογή: «Kim Kardashian: Έβγαλε 45 εκατ. δολάρια από ένα μόνο παιχνίδι», γράφει το εξώφυλλο για την επιχειρηματία, δίνοντας την ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι μία γυναίκα χωρίς ταλέντο. Στη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό η 35χρονη μίλησε για το πως κατάφερε να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με το παιχνίδι της "Kim Kardashian: Hollywood", που μέχρι στιγμής έχει αποφέρει έσοδα 160 εκατ. δολαρίων από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το 2014.

«Τόσο καταπληκτική τιμή να είμαι στο εξώφυλλο του Forbes! Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί πως θα γινόταν αυτό και ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν τόσο περήφανος», έγραψε η Kim Kardashian στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!