GOOD LIFE

Ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν του Game Of Thrones; Σας έχουμε (κακά) νέα

Όσοι παρακολούθησαν την έκτη σεζόν της σειράς φαινόμενο Game Of Thrones (δηλαδή μερικές εκατοντάδες εκατμμύρια φαν ανά τον πλανήτη) ξέρουν πως πλέον δεν ισχύει το "Winter is coming" γιατί η σειρά τελειώνει με την διαπίστωση πως "Winter is here".

Kαι το γεγονός πως ο χειμώνας (επιτέλους) έφτασε ναι μεν κάνει τους φαν της σειράς να περιμένουν πώς και πώς την έβδομη σεζόν, αλλά η εταιρεία παραγωγής ΗΒΟ έβγαλε πρόσφατα μία ανακοίνωση που θα τους απογοητεύσει. 
Όλα δείχνουν πως η νέ σεζόν δεν θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2017 (όπως συνήθως συμβαίνει με κάθε σεζόν) αλλά θα καθυστερήσει πολύ η προβολή της (κάποιοι εικάζουν πως μπορεί να αρχίσει του χρόνου το φθινόπωρο) και υπάρχει σοβαρός λόγος που συμβαίνει αυτό.
Όπως εξήγησαν εκπρόσωποι της ΗΒΟ, το γεγονός πως "ο χειμώνας έφτασε" τους αναγκάζει να αλλάξουν τις τοποθεσίες των γυρισμάτων, αφού πλέον δεν θα μπορούν να γυρίζουν επεισόδια σε ηλιόλουστες τοποθεσίες. Αυτό δημιουργεί μια σειρά από τεχνικά προβλήματα που προκαλούν μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή.
Και σαν να μην έφτανε αυτό το νέο, η εταιρεία ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν δεν θα έχει 10 επεισόδια αλλά μόνο 7 και τα τελευταία από αυτά μπορεί να τα δούμε στις αρχές του 2018. Οπότε όσοι ανυπομονούν για την 7η σεζόν, ας ηρεμήσουν γιατί έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!