ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης 5 Ιουλίου 2016

Δυσκολίες και μικροπροβλήματα έχει η σημερινή μέρα.

ΚΡΙΟΣ 

Κριαράκια μου θα δυσκολευτείτε σήμερα κάπως να μπείτε σε δράση,φροντίστε να βρεθείτε σε περιβάλλον που να σας στηρίζει.Η διαίσθησή σας θεωρώ πως θα αποδειχτεί ο καλύτερος οδηγός.
 

ΤΑΥΡΟΣ 

Λίγο μετ'α την Ν Σελήνη η πίεση που δέχεστε στις σχέσεις είναι μεγάλη φίλοι μου,μην κάνετε καμιά πρόταση αποδεκτή αν δεν την εξετάσετε λεπτομερώς.Ένα ταξίδι επαγγελματικό πιθανόν να προκύψει.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Σύγχυση σε στόχους,σχέσεις και επαγγελματικες κινήσεις φέρνει η σύνοδος του κυβερνήτη σας . Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πριν μπείτε στη διαδικασία να κρίνετε αδικα ανθρώπους και καταστάσεις.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γλυκά μου Καρκινάκια ακόμα κι αν έχετε τη διάθεση,αποφύγετε τις υπερβολές κάθε είδους και μην περιμένετε λύσεις απο τους άλλους.Όμορφη η αποψινή βραδιά,σας δίνει συναισθηματική ικανοποίηση.
 

ΛΕΩΝ 

Οι προσδοκίες σήμερα σε κάποια θέματα είναι υπερβολικές,ίσως λόγω της Σελήνης..ξεκολήστε απο νοοτροπίες και παλιές ιδέες.Απο το μεσημέρι και μετά μπορείτε να κάνετε πολλά,το βράδυ θα είναι πιο συναισθηματικό.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Εκμεταλευτείτε σήμερα το καλό ξεκίνημα της ημέρας αυτής γιατί φαίνεται αργότερα τα πράγματα να αλλάζουν.Αποφύγετε τις εντάσεις και ζητήστε εγγυήσεις για ότι σας προτείνουν.
 

ΖΥΓΟΣ 

Μπορεί το παρελθόν να σας επισκεφτεί σήμερα φέρνοντας μνήμες και σκέψεις,το μέλλον όμως φροντίζει για κάτι νέο και φρέσκο..έναν έρωτα! Βγείτε έξω,διασκεδάστε κάτι καλό θα συμβεί.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Τακτοποιήστε Σκορπιοί μου τις εκκρεμότητές σας με εφορία,δάνεια,οτι σχετίζεται με χρέη και επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους,ιδιαίτερα αν έχετε καιρό να μιλήσετε μαζί τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ 

Οικονομικές υποθέσεις και οικογενειακά θέματα θα ΄φάνε΄ τον ελεύθερο χρόνο σας σήμερα και δεν θα μπορέσετε να εκμεταλευτείτε εύκολα μια ευκαιρία που μπορεί να`παρουσιαστεί στα επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Διαχειριστείτε προσεχτικά τα περιουσιακά σας ζητήματα Αιγόκεροί μου και μην υποσχεθείτε πράγματα που δύσκολα θα τηρήσετε.Τακτοποιήστε υποθέσεις που σχετίζονται με το δημόσιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μπερδέματα φέρνουν Ερμής,Αφροδίτη-Πλούτωνας στα εργασιακά θέματα και το τετράγωνο Σελήνης Ουρανού επιβαρύνει.Στα οικονομικά θέματα φαίνεται να είστε πιο τυχεροί σήμερα,λόγω Σελήνης.

ΙΧΘΥΣ 

Η Σελήνη προβάλλει θετική στάση σε θεματα υγείας εργασίας και οι θετικές επιδράσεις των πλανητικών βοηθούν να αποβάλλετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και να αφήσετε επιθυμίες και πάθη ελεύθερα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!