GOOD LIFE

Δείτε το νέο ξεκαρδιστικό trailer της ταινίας «Bridget Jones’s Baby»

Μετά από δώδεκα χρόνια απουσίας, η ανασφαλής Bridget Jones επιστρέφει και ναι είναι ακόμα ελεύθερη.

Όταν ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Bridget Jones επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, αρκετοί ήταν εκείνοι που ήταν επιφυλακτικοί και είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για τη νέα ταινία. Πριν λίγες ώρες, όμως, κυκλοφόρησε το νέο trailer του «Bridget Jones’s Baby», που έχει κάνει πολλούς να αλλάξουν την αρχική τους γνώμη.

Η ξανθιά σαραντάχρονη περιμένει μωρό. Το θέμα που πρόκειται να μας απασχολήσει είναι η ταυτότητα του τυχερού πατέρα. Η βελόνα αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον παλιό γνώριμο της Bridget, Mark Darcy, στον ρόλο του οποίου επιστρέφει ο Colin Firth και στον νέο, γοητευτικό και ωραίο Jack Qwant, ο οποίος αποτελεί την νέα άφιξη στο πρωταγωνιστικό cast της ταινίας και ενσαρκώνεται από τον Patrick Dempsey. 

Την ομώνυμη πρωταγωνίστρια θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά η Renée Zellweger, την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Sharon Maguire, ενώ οι χαρακτήρες βασίζονται στην πλοκή της δημιουργού της τριλογίας, Helen Fielding. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 16 Σεπτεμβρίου 2016. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!