GOOD LIFE

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει με νέα κωμική σειρά [βίντεο]

Η τηλεοπτική επιστροφή της ηθοποιού στο δίκτυο της HBO, με τη νέα κωμική σειρά Divorce είναι πλέον επίσημο. 

H υπόθεση του έργου διαπραγματεύεται ένα ζευγάρι που ζει στην Νέα Υόρκη, την σύζυγο θα υποδύεται η Sarah Jessica Parker και ο Thomas Haden Church τον σύζυγο της και το διαζύγιο τους που δεν τελειώνει ποτέ. Την σειρά υπογράφει η δημιουργός του Catastrophe, Sharon Horgan, που σημαίνει ότι το πολυαναμενόμενο σίριαλ θα είναι κάτι παραπάνω από ένα νοσταλγικό Sex and the City.

Ο χαρακτήρας που παίζει η Sarah Jessica Parker, η Frances, είναι πολύ διαφορετική από την Carrie. Είναι μια γυναίκα που δεν κυνηγά το διαζύγιο, όμως συμβαίνει κάτι πολύ καταστροφικό στη ζωή της και συνειδητοποιεί πως δεν αισθάνεται καλά στο γάμο της. Μέσα από τα επεισόδια, θα βγαίνουν πολλά συμπεράσματα για το θεσμό του γάμου και ειδικά, τις δυσκολίες και τις περιπλοκότητές του.

Οι ηθοποιοί  Molly Shannon και Talia Balsam θα υποδύονται τις Γαλλίδες κολλητές της Frances που προσπαθούν να την επαναφέρουν στην εργένικη ζωή και την βοηθούν να ξεπεράσει τον χωρισμό της. Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!