ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Κυριακής 19 Ιουνίου 2016

Ο Άρης στον Σκορπιό, αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά 

Ο Άρης στον Σκορπιό σου ζητά να στρέψεις το βλέμμα σου προς το παρελθόν, ώστε να διορθώσεις κάτι που δεν τραβάει επειδή ξεκίνησε «στραβά». Παράλληλα όμως, η ημέρα είναι κατάλληλη για να δικτυωθείς και να επικοινωνήσεις τις απόψεις ή τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια γόνιμη συνεργασία.
Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εξυπηρετεί απόλυτα τις βλέψεις σου να βρεθείς σε ένα οικείο περιβάλλον, όπου θα μπορέσεις να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή διλήμματα σε σχέση με τα οικονομικά σου, δεν έχεις παρά να συζητήσεις το πρόβλημά σου, αφού είναι βέβαιο πως οι άλλοι θα σε βοηθήσουν, προσφέροντάς σου λύσεις ή διεξόδους, που από μόνος/η σου δεν μπορείς να «δεις». Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναβιώσει καταστάσεις και παρέες του παρελθόντος.
Ερωτικά
Να δούμε μέχρι πότε θα βασανίζεις τον εαυτό σου με μια υπόθεση του παρελθόντος, που αν και έχει κάνει τον κύκλο της, αρνείσαι να καταλάβεις ότι δεν έχει κάτι άλλο να σου δώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Σήμερα ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και θα έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις όλες τις επικοινωνιακές σου αρετές, με σκοπό να μην μείνει τίποτα… κρυφό! Καλό είναι βέβαια να επικεντρωθείς σε θέματα ουσίας κι όχι να χάνεις την ώρα σου με το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να ενεργοποιηθείς μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας.
Ερωτικά
Οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως κοινωνικές κι ανεξάρτητα αν «μέσα στο σωρό» εμφανιστούν κάποιοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες, θα αρκεστείς τελικά σε μια διερευνητική ανταλλαγή απόψεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε «βασανίζει» με έντονα συναισθήματα και «κύματα» νοσταλγίας! Παράλληλα, η δημοσιοποίηση κάποιων πραγμάτων θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να «βγουν στην φόρα» και κάποιες δικές σου «αμαρτίες». Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας
Ερωτικά
Οι συναισθηματικές σου αδυναμίες σε προκαλούν να τις ξεπεράσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να πέσεις θύμα της ευαισθησίας σου.

ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η κοινωνική σου ζωή «παίρνει τα πάνω της» κι αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να έχεις επαφές με αξιοσημείωτους ανθρώπους, κτίζοντας νέες φιλίες, που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε ένα επικοινωνιακό «άνοιγμά» σου στο εξωτερικό ή με πρόσωπα που ζουν εκεί, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να ανησυχήσεις από την επανεμφάνιση ενός προσώπου, που θεωρεί πως έχει ακόμη «δικαιώματα», είτε στην δική σου ζωή, είτε σε εκείνην του/της συντρόφου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Από την στιγμή που δεν μπορείς από μόνος/η σου να βρεις λύσεις στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους άλλους και -πού ξέρεις;- μπορεί οι απαντήσεις στα προβλήματά σου να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα που διαθέτουν αίγλη και εξουσία.
Ερωτικά 
Αν αναζητάς κάτι «μεστό» στην προσωπική σου ζωή, μπορείς να το βρεις στο πρόσωπο κάποιου/ας, που ανεξάρτητα από το πόσο μεγαλύτερός/η σου είναι, έχει τον… τρόπο του/της!

ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Έχοντας έναν αρκετά επικοινωνιακό χαρακτήρα, η ημέρα θα σε διευκολύνει να «ξεδιπλώσεις» τις διαπραγματευτικές σου αρετές αλλά και να πετύχεις μια συμφωνία «win-win». Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα, που όλο και κάτι έχουν να συμπληρώσουν στην οπτική σου!
Ερωτικά
Η τάση σου να «παντρεύεις» πρόσωπα και καταστάσεις κορυφώνεται, κάτι που θα αφήσει μεν ικανοποιημένους τους άλλους αλλά με σένα... τι γίνεται;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος κι ίσως κάποια στιγμή βρεθείς σε φάση συναισθηματικής αδυναμίας, που κάποιος/α θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί. Παράλληλα όμως, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συμφωνία, που θα μπορούσε να σου λύσει πολλά προβλήματα, ξεκινώντας από τα οικονομικά.
Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να τα παρατήσεις όλα και να αφοσιωθείς σε έναν έρωτα που είναι «το παν» για σένα. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι όλα αυτά είναι κάπως υπερβολικά…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Με τον Ήλιο στους Διδύμους να έχει κέφια, οι εξελίξεις της ημέρας αναμένεται να σε ικανοποιήσουν, αφού θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, στο να κάνεις τους άλλους να περνούν ευχάριστα. Παράλληλα όμως δώσε βάση και στις πιο σοβαρές πτυχές μιας ενδεχόμενης συμφωνίας ή συνεργασίας που σίγουρα θα διευρύνει τις προοπτικές σου.
Ερωτικά
Αν οι διαπροσωπικές σχέσεις ήταν μόνον μια «σύμβαση», δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Έλα όμως που «απαιτείται» και συναίσθημα, που σε αυτήν την φάση φαίνεται να εκλείπει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Με αφορμή κι αιτία μια επαγγελματική σου υπόθεση, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με άτομα που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε εξυπηρετήσουν κι ας μην κατέχουν κάποια «υψηλή» θέση. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους σε καλεί να επικοινωνήσεις τα σχέδια σου και «εντός των τειχών», αφού μπορεί να σου δοθούν βοήθειες από πρόσωπα της οικογένειάς σου.
Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε φέρνει σίγουρα σε πλεονεκτική θέση, αυξάνοντας την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου. Μην «πετάς» όμως τις ευκαιρίες σου γιατί ο χρόνος περνά… γρήγορα!

YΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να αξιοποιήσεις μια «αδρανή» επαγγελματική προοπτική ή να επαναδιαπραγματευθείς μια οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να πετύχεις καλύτερους όρους. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στους Διδύμους αναμένεται να προσθέσει ένα «άρωμα διακοπών» στην καθημερινότητά σου, διανθίζοντάς την με καλή παρέα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Ερωτικά
Η εγκεφαλική σου προσέγγιση στον έρωτα φαίνεται να βρίσκει το ταίρι της κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι σημαντικό δεν έχεις παρά να προχωρήσεις. Αλλιώς, μείνε στην… θεωρία!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Συζητήσεις για περιουσιακά και οικονομικά θέματα μπορεί να απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου, όμως το ευτύχημα είναι ότι όλα αυτά δεν γίνονται «στον βρόντο» αλλά αποτελούν το προοίμιο μιας ρύθμισης ή συμφωνίας που θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να εντρυφήσεις στην Ιστορία και την παράδοση. 
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «φτιάξεις» την ζωή σου με έναν/μια σύντροφο που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς.
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!