GOSSIP

Ο πρίγκιπας William φωτογραφίζεται για εξώφυλλο LGBT περιοδικού [εικόνες]

O πρίγκιπας William γράφει ιστορία καθώς είναι το πρώτο μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας που εμφανίζεται στο εξώφυλλο ενός gay περιοδικού. 

Λίγες μέρες ο Δούκας του Cambridge είχε καλέσει στα ανάκτορα του Kensington μέλη της LGBT+ κοινότητας μέσω του περιοδικού Attitude για να κουβεντιάσει μαζί τους τα τραυματικά περιστατικά bullying που έχουν βιώσει στη διάρκεια της ζωής τους. Ο William τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της καταπολέμισης του bullying οποιασδήποτε μορφής και κυρίως αυτού που έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις.  

«Κανείς δεν πρέπει να δέχεται bullying για τη σεξουαλικότητά του ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο και κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζει αυτό το μίσος που έχουν υποστεί αυτοί οι νέοι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή. Οι νέοι ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ άνθρωποι που γνώρισα μέσω του Attitude είναι αληθινά γενναίοι που μιλούν ανοιχτά (για όλα αυτά) και που δίνουν ελπίδα στους ανθρώπους που περνούν φριχτά εξαιτίας του bullying που δέχονται αυτή τη περίοδο. Η δύναμη και η αισιοδοξία τους πρέπει να δίνουν σε όλους μας δύναμη για να στεκόμαστε απέναντι στο bullying όπου κι αν το εντοπίζουμε», ανέφερε και συμπλήρωσε: 

«Έχω να πω αυτό σε κάθε νεαρό άτομο που το διαβάζει αυτό και που έχει δεχθεί bullying για τη σεξουαλικότητά του: μην το ανέχεσαι, μίλησε σε κάποιον ενήλικα που εμπιστεύεσαι, σε ένα φίλο, σε ένα δάσκαλο, στη γραμμή Childline, στο Diana Award ή σε κάποια άλλη υπηρεσία και πάρε τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Πρέπει να είσαι περήφανος για αυτό που είσαι και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για τίποτα».

Ένα 24ώρο πριν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είχαν υπογράψει ένα λεύκωμα συλλυπητηρίων για τα θύματα του Orlando στην πρεσβεία του Westminster.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!