GOOD LIFE

Έχασε το χέρι του, αλλά μπορεί να "χτυπάει" ακόμα τατουάζ [βίντεο]

Ο Γάλλος tattoo artist  JC Sheitan Tenet έχασε πριν από χρόνια το δεξί του χέρι μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, αλλά η τεχνολογία και το όραμα ενός μηχανικού και καλλιτέχνη του επέτρεψαν να συνεχίζει να κάνει τατουάζ ακόμα κα χωρίς το (ανθρώπινο) χέρι του.

Ήταν τέτοια η αγάπη του JC Sheitan Tenet για τα τατουάζ, που για χρόνια προσπαθούσε να μάθει να χτυπάει τατουάζ με το αριστερό του χέρι και τελικά τα κατάφερε.

Ποτέ όμως δεν σταμάτησε να θέλει να μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά το δεξί του χέρι για να κάνει τις δημιουργίες του. Την επιθυμία του αυτή, μοιράστηκε με τον μηχανικό και καλλιτέχνη Jean Louis Gonzales (γνωστός και ως Gonzal, με τα έργα του να θυμίζουν cyborg), με τον οποίο συναντιόνταν συχνά σε συνέδρια και φεστιβάλ για τα τατουάζ.

Και τελικά πρόσφατα ο Jean Louis Gonzales, του έδωσε τη νέα του δημιουργία: το πρώτο προσθετικό χέρι στον κόσμο που είναι και μηχανή που χτυπάει τατουάζ. Έτσι πλέον ο JC μπορεί να καμαρώνει πως είναι ένας αμφιδέξιος tattoo artist. Δείτε τον να χρησιμοποιεί το νέο του προσθετικό χέρι στο πρόσφατο συνέδριο Tattoo Motor Show 2016, που έγινε πριν λίγες μέρες στο Davezieux της Γαλλίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!