GOOD LIFE

True story: To "πιο μοναχικό σκυλί της Βρετανίας" θα γίνει σταρ του Χόλιγουντ

Το όνομά της είναι Freya και είχε γίνει γνωστή ως το πιο μοναχικό σκυλί στην Βρετανία αφού για χρόνια κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει.

Η Freya είναι ένα Staffordshire bull terrier, ηλικίας 6 ετών που βρέθηκε σε ηλικία μόλις 6 μηνών στους δρόμους του Λίβερπουλ και έκτοτε μένει σε κέντρο αδέσποτων ζώων. Συνολικά 18.000 οικογένειες πέρασαν από το κέντρο όπου βρίσκονταν η Freya όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει γιατί το σκυλάκι πάσχει από επιληψία. Βέβαια η κατάστασή της ελέγχεται με φαρμακευτική αγωγή αλλά πιθανά αυτός ήταν και ο λόγος που κανείς δεν την ήθελε. Οι υπεύθυνοι του κέντρου της έφτιαξαν μέχρι και σελίδα στο Facebook για να την βοηθήσουν να βρει ένα σπίτι και μολονότι μάζεψε χιλιάδες likes πάλι δεν βρήκε οικογένεια, μόνο κέρδισε τον τίτλο του πιο μοναχικού σκυλιού στην Βρετανία, καθώς έγινε γνωστή η ιστορία της, μέσω δημοσιευμάτων σε εφημερίδες όπως η Mirror.
Όμως η τύχη επιτέλους χαμογέλασε στην Freya, αφού όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά του ο Guardian, o διάσημος σκηνοθέτης Michael Bay, συγκινήθηκε από το δράμα του σκυλιού και της χάρισε έναν ρόλο στη νέα ταινία Transformers 5. Tώρα πολλοί πιστεύουν πως ο σκηνοθέτης, που κατάφερε με τις ταινίες του να αλλάξει τη ζωή και να κάνει σταρ πρώτου μεγέθους ηθοποιούς όπως η Megan Fox και ο Shia LaBeouf, θα καταφέρει να αλλάξει τα πάντα και στη ζωή της Fraya. Kαι η αλήθεια είναι πως πιθανά να εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον πολλοί που να θέλουν να αποκτήσουν ως κατοικίδιο ένα σκύλο που θα έχει παίξει σε μία blockbuster ταινία και η σκυλίτσα ίσως έτσι βρει την αγάπη που της αξίζει. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Michael Bay μέσω twitter και δεσμεύτηκε να της βρει και ένα καλό σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!