GOOD LIFE

Τί είναι ο hipster "αποδομημένος" καφές που έχει γίνει μόδα [εικόνες]

Η νέα hipster μόδα στο σερβίρισμα του καφέ, θέλει τον "αποδομημένο" καφέ (deconstructed  coffee) να φτάνει στο τραπέζι σας με τα υλικά του σε χωριστά δοχεία και εσείς μα συνθέτετε μόνοι σας το ρόφημά σας.

Η νέα αυτή μόδα έχει εμφανιστεί εδώ και αρκετό καιρό σε διάφορα hipster cafes ανά τον πλανήτη, αλλά μερικοί βρίσκουν την μόδα αυτή "γελοία" και υπερβολική. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η συγγραφέας Jamila Rizvi , η οποία όπως αναφέρει το BBC ανέβασε μία φωτογραφία του καφέ που της ήρθε σε μαγαζί της Μελβούρνης στην Αυστραλία και έγραψε ένα βιτριολικό σχόλιο κατά του χιπστερισμού το οποίο έχει γίνει viral σε Facebook και Instagram.
H Jamila Rizvi  όταν είδε τον "αποδομημένο εσπρέσο με γάλα" ("deconstructed flat white" ) που έφτασε στο τραπέζι της, με τον καφέ, το ζεστό νερό και το γάλα σε χωριστά δοχεία, έγραψε: "Περίμενα 20 λετπά και ήθελα έναν καφέ. Όχι ένα επιστημονικό πείραμα" , ενώ προσθέτει μεταξύ άλλων πως οι hispters το έχουν παρακάνει και πως στο τέλος θα της φέρνουν ένα ξύλο κοπής με κόκκους καφέ επάνω που θα πρέπει η ίδια να τους αλέσει. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!