GOSSIP

H πρώην του Justin Bieber θα παντρευτεί 62χρονο στην Σαντορίνη [εικόνες]

Πριν λίγους μήνες οι φήμες ήθελαν την καλλονή από την Μολδαβία να έχει κλέψει την καρδιά του Justin Bieber.

To 26χρονο μοντέλο πρωταγωνιστούσε τότε σε βιντεοκλίπ του Justin και οι παπαράτσι τους εντόπιζαν να ερωτοτροπούν και εκτός πλατό.
Όμως φαίνεται πως η Xenia προτιμά τους πιο ώριμους άνδρες και επέλεξε να παντρευτεί τον 62χρονο Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral και μάλιστα ο γάμος τους θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στην Σαντορίνη και αναμένεται να είναι μία υπερπαραγωγή, αφού οι φήμες λένε πως θα κοστίσει 1 εκατομμύριο ευρώ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», οι καλεσμένοι, του μοντέλου και του Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ, θα είναι περίπου 150 άτομα από διάφορες χώρες και θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί από την ερχόμενη Πέμπτη. Για τη διαμονή τους έχουν κλειστεί τα πολυτελή ξενοδοχεία Vedema, Grace, Mystique και άλλα. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο, Santo Wines στο χωριό Πύργος και εκεί θα γίνει και η δεξίωση. Το μενού εικάζεται πως θα περιλαμβάνει ελληνικές, ρωσικές αλλά και τουρκικές γεύσεις μιας και ο πατέρας της νύφης είναι τουρκικής καταγωγής. Το γλέντι θα είναι τρικούβερτο με χορό της κοιλιάς, αμέτρητα βεγγαλικά αλλά και πολλές εκπλήξεις. Φυσικά το γλέντι δεν θα τελειώσει το Σάββατο αλλά θα συνεχιστεί και την Κυριακή με ένα Beach party στον Περίβολο.

Αυτός είναι ο μέλλοντας σύζυγος της Xenia

H Xenia και ο Justin σε ερωτική σκηνή από το βιντεοκλίπ που γύρισαν μαζί.

Το ειδυλλιακό σημείο όπου γίνονται οι γάμοι στο Santos Winery της Σαντορίνης
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!