GOOD LIFE

H Whoopi Goldberg ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό show με transgender μοντέλα

Ο τίτλος του θα είναι Strut και θα προβληθεί από το Oxygen. 

Σκοπός των διαγωνιζόμενων είναι να ξεχωρίσουν στο κόσμο της μόδας προκαλώντας παράλληλα τα στερεότυπα του φύλου και της ομορφιάς. Πίσω από την εκπομπή κρύβεται το πρακτορείο μοντέλων Slay Model Management, το οποίο εκπροσωπεί αποκλειστικά transgender άτομα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το Strut θα είναι κάτι παρόμοιο σε concept με το America's Next Top Model ή θα είναι περισσότερο reality καθώς θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την καθημερινότητα των παιχτών και να δούμε ότι όλοι οι άνθρωποι τελικά είμαστε ίδιοι και ίσοι. 

«Αυτό το show είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή, γιατί παρά τις θετικές εξελίξεις που η κοινότητα έκανε και εξακολουθεί να κάνει, η λέξη transgender είναι ακόμα επικίνδυνη και κάνει τον κόσμο υστερικό. Συνήθως, τείνουν να εστιάζουν στα στερεότυπα, κι όχι στον άνθρωπο και αυτή η σειρά θα δώσει στους θεατές μία μοναδική ευκαιρία να περάσουν χρόνο με αληθινούς ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες με όλους μας σε αυτό τον κόσμο. Θα εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι συναναστρεφόσασταν με transgender άντρες και γυναίκες με τρόπους που δεν είχατε συνειδητοποιήσει», δήλωσε για το νέο εγχείρημα η Whoopi Goldberg, η οποία θα είναι και η παραγωγός του. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!