GOOD LIFE

Hyper Reality: Πώς θα είναι η καθημερινότητα μας σε λίγα χρόνια [βίντεο]

Ο Keiichi Matsuda εκφράζει τις ανησυχίες του μέσα από ένα βίντεο που διαρκεί έξι λεπτά και το οποίο μας παρουσιάζει ένα όχι και τόσο ευχάριστο μέλλον. 

Ζούμε σε μία περίοδο που ανθίζουν οι τεχνολογίες και πάνω κάτω έχουμε διαμορφώσει μια εικόνα από το πως θα μπορούσε να είναι η καθημερινότητα μας μέσα στα επόμενα χρόνια. Μέσα από το βίντεο που δημιούργησε ο Matsuda, ταξιδεύουμε σε έναν κόσμο όπου η εικονική πραγματικότητα καλύπτει σχεδόν όλες τις πτυχές της πραγματικής πραγματικότητας. Η ταινία μικρού μήκους κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς η ζωή μας θα είναι ένας εφιάλτης από τις διαφημίσεις, τα μηνύματα, τα αναδυόμενα παράθυρα όλων των ειδών και το hacking, ενώ δεν θα μπορούμε πλέον να κάνουμε  βασικές καθημερινές συνήθεις, όπως είναι τα ψώνια. 

Το κόστος παραγωγής του βίντεο καλύφθηκε με επιτυχία από το Kickstarter το 2013, ενώ γυρίστηκε στην πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας. Ο Λονδρέζος σχεδιαστής και κινηματογραφιστής, έχει στο βιογραφικό του επίσης διάφορα άλλα παλαιότερα βίντεο που εξηγούν τις δυσάρεστες πτυχές του ίδιου θέματος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!