GOSSIP

Βρέθηκε η Sinead O’Connor που είχε εξαφανιστεί από τη Κυριακή

Η τραγουδίστρια δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα τις αστυνομικές αρχές του Σικάγο. 

Η 49χρονη καλλιτέχνης έφυγε από το προάστιο για να κάνει μία βόλτα με το ποδήλατό της και από τότε δεν είχε επιστρέψει. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα που γράφει «Ιρλανδία» στην πλάτη. Στο Facebook λίγα λεπτά πιο πριν είχε κάνει μία ανάρτηση, οποία μέσω αυτής απευθύνθηκε στο γιό της, Jake Reynolds και τον κάλεσε να διεκδικήσει δικαστικά από την Τρίτη την επιμέλεια του αδερφού του, η οποία είχε δοθεί με τη χρήση ψευδών, όπως υποστηρίζει, στην οργάνωση «Tusla».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια έπειτα από μήνυμα που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook δηλώνοντας στην οικογένειά της ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Παράλληλα, ο Arsenio Hall κατέθεσε αγωγή ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της O’Connor για δυσφήμηση, τον οποίο κατηγόρησε ότι έδινε ναρκωτικά στον Prince. 

Ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και η Sinead O' Connor βρέθηκε καλά στην υγεία της. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές μέχρι στιγμής. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!