GOOD LIFE

Τα adidas Originals και ο Pharrell Williams παρουσιάζουν τη συλλογή Pink Beach [εικόνες]

Ο γνωστός τραγουδιστής συνεχίζει τη σχέση του με την κορυφαία αθλητική εταιρεία, προσθέτοντας άλλη μια σειρά στο βιογραφικό του.

Η νέα αυτή σειρά αποτελείται από δύο μέρη. Η πρώτη διαθέτει πολλές μοντέρνες και ξεχωριστές καλοκαιρινές προτάσεις για άντρες και γυναίκες με την χειροποίητη υπογραφή του Williams. Όλα τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από τον ζεστό ήλιο των νησιών, ενώ  ταυτόχρονα ζωντανεύει την αγάπη του Pharrell για τη μουσική, την τέχνη και τη μόδα, συνδυασμένη άψογα με το στυλ των adidas Originals. Για τους άντρες, η σειρά αποτελείται από πουκάμισα και shorts με έντονα prints, ενώ για τις γυναίκες περιλαμβάνει bikinis με prints και ένα tracktop από chiffon, με τις εμβληματικές τρεις ρίγες της adidas να πρωταγωνιστούν.

Από την άλλη, το δεύτερο μισό της συλλογής έχει κεντρικό χαρακτηριστικό τα γραφικά κεντημένα σχήματα με αναφορές στο skate και όλα σε ουδέτερα χρώματα.  Μαζί με μπουφάν και μπλουζάκια, σχέδια Footwear ολοκληρώνουν τη σειρά σε λευκό ή ριγέ σε δύο ξεχωριστά σχέδια: το  Elastic Slip on και  Elastic Lace Up τα οποία είναι παραλλαγές του κλασσικού Stan Smith. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!