GOOD LIFE

H Greenpeace λέει πως αυτό είναι "το πιο ακριβό πράγμα στον πλανήτη"

Η γνωστή οικολογική οργάνωση Greenpeace έχει "βαφτίσει" ένα νέο κτίριο ως το "Most expensive object on earth" (το πιο ακριβό πράγμα στον πλανήτη) και μαζεύει υπογραφές για να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Πρόκειται για το πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας Hinkley Point C που κατασκευάζεται στη Βρετανία, το κόστος του οποίου έχει ξεφύγει κατά πολύ από τις αρχικές εκτιμήσεις της γαλλικής κατασκευάστριας εταιρείας και τώρα αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 30,4 δισεκατομμύρων ευρώ. 
Όπως τονίζουν ξένα δημοσιεύματα αυτό σημαίνει πως θα κοστίσει 18 φορές περισσότερο από όσο κόστισε η κατασκευή του Burj Khalifa, του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο.
H Greenpeace μαζεύει υπογραφές (έχει ξεπεράσει τις 110.000 και προσπαθεί να συγκεντρώσει 150.000) και ζητά να σταματήσει η κατασκευή του πολυδάπανου εργοστασίου και να επενδυθούν τα χρήματα σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Μπορείτε να δείτε και εσείς το αίτημα που αν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών θα κατατεθεί στην βρετανική κυβέρνηση και αν θέλετε να την υπογράψετε ακολουθώντας αυτό το link

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!