GOOD LIFE

Οι Power Rangers επιστρέφουν αλλά οι στολές δεν θυμίζουν αυτές των '90s [εικόνα]

Αν ήσουν θαυμαστής των Power Rangers την εποχή των '90s, τότε μάλλον αυτό το θέμα δεν θα σου φτιάξει και πολύ τη διάθεση. 

Σας έχω ένα καλό νέο και ένα κακό. Και επειδή μου αρέσει πάντα να ξεκινάω από τα ευχάριστα νέα, απλά θα αναφέρω με μεγάλη μου χαρά ότι η θρυλική σειρά που αγαπήσαμε όλοι την δεκαετία του '90 επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τους Dacre Montgomery, RJ Cyler και Ludi Lin να έχουν τους κεντρικούς ρόλους. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dean Israelite, ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου του 2017. 

Από την άλλη, το μοναδικό πρόβλημα σχετικά με την εκτέλεση της ιδέας αυτής είναι οι στολές που δεν θυμίζουν με τίποτα αυτές που αγαπήσαμε. Είναι πλέον μεταλλικές, ενώ το χαρακτηριστικό σχέδιο στο κράνος τους προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα και το ζώο που αντιπροσωπεύουν. Ο production designer της ταινίας, Andrew Menzies, ανέφερε: «Είναι δύσκολο να βρεις μια νέα γλώσσα για ένα κοστούμι υπερήρωα. Τα δικά μας είναι είναι εξωγήινα κοστούμια που φοριούνται και γίνονται ένα με αυτόν που τα φοράει και δεν είναι τεχνητές. Δεν μπορείς να ευχαριστήσεις τους πάντες, αλλά προσπαθούμε να προσελκύσουμε ένα πιο ώριμο κοινό και να κερδίσουμε νέους οπαδούς».

Τη φωτογραφία δημοσίευσε πρώτο το Entertainment Weekly.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!