GOOD LIFE

Το ταλέντο ενός Κρητικού που «τρέλανε» την Starbucks [εικόνες]

Το σχέδιο του Xαρίτου Μουντουφάρη κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 350 συμμετοχές και να εντυπωσιάσει την ομάδα των κριτών στον διαγωνισμό της Starbucks.

Το περασμένο φθινόπωρο η Starbucks παρουσίασε τον διαγωνισμό «Partner Cup Design Contest» για τους συνεργάτες της στην Ευρώπη. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξη τριών σχεδίων που θα δημιουργήσουν οι εργαζόμενοι και θα διακοσμήσουν τις κούπες της εταιρείες. Οι συμμετέχοντες καλούνται να διακοσμήσουν τα ποτήρια με ένα σχέδιο ζωγραφισμένο στο χέρι, να τραβήξουν μια φωτογραφία το ποτήρι και να την μοιραστούν με το κοινό τους στο Facebook, Twitter ή Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #PartnerCupContest.

Το ταλέντο του νεαρού Κρητικού δεν άφησε ασυγκίνητους τους κριτές του διαγωνισμού και έτσι ήταν ένα από τα τρία σχέδια που θα διακοσμήσουν το ποτήρι (σε μέγεθος tall) της εταιρείας σε όλα τα καταστήματα της, σε ολόκληρη την Ευρώπη. «Όταν έμαθα πως ήμουν ο νικητής του διαγωνισμού, ήμουν τόσο χαρούμενος που ούρλιαζα!», αναφέρει ο Χαρίτος. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος καθώς βλέπω πως πελάτες δημοσιεύουν φωτογραφίες με το σχέδιο μου! Είναι σαν να ταξιδεύω όλο τον κόσμο», συμπληρώνει. Να σημειωθεί πως οι άλλοι δύο νικητές του διαγωνισμού είναι η Olya Ravcheeva από τη Ρωσία και η Sandra Margveliani από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!