GOOD LIFE

Ακόμα μια ταινία για τον Steve Jobs [βίντεο]

Άλλη μία βιογραφία του ιδρυτή της Apple είναι έτοιμη να βγει στις σκοτεινές αίθουσες, τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

Δύο χρόνια μετά το χλιαρό «Jobs» του Joshua Michael Stern με τον Ashton Kutcher στον ομώνυμο ρόλο, μια ακόμα κινηματογραφική αντανάκλαση αυτής της εκπληκτικής φυσιογνωμίας της τεχνολγοίας έρχεται με στόχο να σβήσει από το χάρτη ό,τι μέχρι τώρα είχε επιδιώξει ν' αποτελέσει σημείο αναφοράς όταν η συζήτηση έχει λέξεις κλειδιά όπως «Steve Jobs», «ταινία» και «σινεμά».

Μετά από απανωτές αναποδιές, με επικρατέστερες τη γκρίνια για το μέτριο σενάριο του Aaron Sorkin, την αποχώρηση του David Fincher, στον οποίο είχε αρχικά ανατεθεί η σκηνοθεσία αλλά και του Christian Bale, που έφυγε «πακέτο» με τον πρώτο λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, και την αναζήτηση του επόμενου πρωταγωνιστή - ο ρόλος έγινε «μπαλάκι» ανάμεσα στους Di Caprio, Damon, Affleck και Cooper πριν «κλειδώσει» στον Fassbender - το «Steve Jobs» υλοποιήθηκε και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα αναμένεται τον Οκτώβρη. Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε online και το πρώτο trailer, το οποίο αποκαλύπτει το λαμπρό βασικό καστ, δηλαδή τους Seth Rogen (Steve Wozniak), Kate Winslet (Joanna Hoffman) και Jeff Daniels (John Sculley).

Η ταινία βασίζεται στη βιογραφία του ιδρυτή της Apple, όπως την έγραψε ο Walter Isaacson και τοποθετείται στα χρόνια που οδήγησαν στο φαινόμενο iMac το 1998, έχοντας φυσικά στο επίκεντρο τη ζωή και την καριέρα του ιδιοφυούς Jobs.

Δεν τίθεται αμφιβολία πως ο Michael Fassbender «ποντάρει» σ' αυτόν το ρόλο φιλοδοξώντας ν' αποκτήσει μία υποψηφιότητα για Oscar. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Γερμανοϊρλανδός ηθοποιός φυσιογνωμικά δεν φέρνει και πολύ στον εκλιπόντα είναι κάτι που αυθόρμητα λειτουργεί εναντίον του, συν ότι η επιμονή που διακατέχει τα τελευταία χρόνια τα αμερικανικά στούντιο για το ποιος θα «αναστήσει« τον Jobs καλύτερα, χωρίς να έχει περάσει ούτε πενταετία από τον θάνατό του, αγγίζει τα όρια της εμμονής.

Δείτε το πρώτο trailer:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!