GOOD LIFE

Οι 10 πανάκριβες εφαρμογές για iPhone

Έχουμε συνηθίσει να κατεβάζουμε εφαρμογές που είτε είναι δωρεάν, είτε είναι πολύ φθηνές. Υπάρχουν όμως και κάποιες που είναι πανάκριβες.

Το App Store έχει πάνω από 1.200.000 εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν στα iPhone, τα iPad και τους υπολογιστές Mac. Μια μέση εφαρμογή iTunes κοστίζει από 0,99 δολ. έως 4,99 δολ. Για να βεβαιωθούν ότι οι δημιουργοί εφαρμογών δεν θα γεμίσουν το κατάστημα app με εφαρμογές εκατομμυρίων δολαρίων, η Apple έθεσε ένα ανώτατο όριο στην τιμή των εφαρμογών στα 999,99 δολάρια. Φυσικά, οι περισσότερες εφαρμογές δεν κοστίζουν τόσο πολύ. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εφαρμογές που αγγίζουν τα όρια της μέγιστης τιμής.

Οι περισσότερες από τις πιο ακριβές εφαρμογές είναι εκείνες που δημιουργούνται για μια εξειδικευμένη βιομηχανία. Δημιουργούνται μαζί με διάφορα προγράμματα λογισμικού για διάφορους επαγγελματίες.

Δείτε τις 10 πιο ακριβές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο app Store.

10. iDIA – Diagnostic Imaging Atlas, Small Animal – 399.99 δολ.

Περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο κτηνίατρος για να διαγνώσει τις ασθένειες του κατοικιδίου σας. Μεταφέρει όλο το υλικό των βιβλίων του στο iPad.

9. The Alchemist SMS – 449.99 δολ.

Είναι ένα εργαλείο (Scrap Management System) για τους επαγγελματίες της ανακύκλωσης μετάλλων. Χρησιμοποιώντας το, πετυχαίνουν μείωση του κόστους και βελτίωση της διαχείρισης των υλικών.

8. DDS GP Yes! – 499.99 δολ.

Απευθύνεται σε οδοντιάτρους και απεικονίζει με λεπτομέρειες και γραφικές παραστάσεις όλες τις οδοντιατρικές εργασίες ώστε αυτές να παρουσιαστούν στον ασθενή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο πόνος, πάντως, δεν μειώνεται.

7. QSFFStats – 999.99 δολ.

Εφαρμογή για την παρακολούθηση και την καταγραφή των αγώνων, των σκορ και των στατιστικών του Flag Football, μιας πιο «ήπιας» εκδοχής του αμερικάνικου ποδοσφαίρου χωρίς κράνη και προστατευτικά, το οποίο παίζεται συνήθως από εφήβους.

6. BarMax CA – 999.99 δολ.

Δημιούργημα αποφοίτων της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ, είναι το καλύτερο ψηφιακό βοήθημα για τους νέους δικηγόρους που θέλουν να πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στις ΗΠΑ. Η εφαρμογή υποστηρίζει πως το 73% των χρηστών της επιτυγχάνει στις εξετάσεις (το γενικό pass rate είναι 51%).

5. MobiGage NDI – 999.99 δολ.

Εργαλείο για μηχανικούς που θέλουν να μετρήσουν και να ελέγξουν εξαρτήματα και κατασκευές. Αντικαθιστά όλα τα εργαλεία μέτρησης και αυτοματοποιεί χρονοβόρους ελέγχους.

4. Alpha-Trader – 999.99 δολ.

Όλα θα έκανε ο χρηματιστής σας και ακόμα περισσότερα. Υποστηρίζει πως πρόκειται για το απόλυτο εργαλείο του επενδυτή. Με real time τιμές χρηματιστηρίων, παραγώγων, αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων προϊόντων από όλο τον κόσμο, με παρακολούθηση του portfolio, ενδείξεις ρίσκου, price alerts κ.λπ.

3. Agro – 999.99 δολ.

Οι αγρονόμοι στις ΗΠΑ είναι υπεύθυνοι, μεταξύ άλλων, για την τήρηση των διατάξεων, την παρακολούθηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την έκδοση των σχετικών πιστοποιητικών. Η εφαρμογή τους επιτρέπει να καταγράφουν σε αρχείο τα στοιχεία των πελατών τους, να διενεργούν ελέγχους και να προβαίνουν σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

2. CyberTuner – 999.99 δολ.

Εργαλείο για επαγγελματίες μουσικούς για το κούρδισμα του πιάνου που διαφημίζεται ως το ακριβέστερο και απλούστερο στη χρήση. Στο ευρωπαϊκό App Store δεν έχει ούτε ένα review, στο αμερικανικό έχει πέντε αστέρια.

1. VIP Black – 999.99 δολ.

Διαφημίζεται ως «Η εφαρμογή του εκατομμυριούχου», πιθανότατα εξαιτίας της τσουχτερής τιμής του. Μετά το download ο χρήστης πρέπει να εγγραφεί και επίσημα στην υπηρεσία iVIP η οποία παρέχει exclusive υπηρεσίες σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (από ξενοδοχεία μέχρι ιδιωτικά αεροσκάφη) καθώς και υψηλού επιπέδου concierge. Η εγγραφή πρέπει να περιλαμβάνει αποδείξεις πως το υποψήφιο μέλος έχει περιουσία ή εισόδημα άνω του 1 εκατ. δολαρίων

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!