GOOD LIFE

True story: Πιλότος γύρισε πίσω το αεροπλάνο ώστε επιβάτες να πουν αντίο στον ετοιμοθάνατο εγγονό τους

Θετικά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου από κάθε γωνιά του πλανήτη συγκεντρώνει η απόφαση ενός πιλότου να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο σεβόμενος την επιθυμία ηλικιωμένου ζευγαριού να πει το τελευταίο αντίο στον εγγονό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Etihad που ετοιμάζονταν να απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με τελικό προορισμό την Αυστραλία και ενδιάμεσο σταθμό το Άμπου Ντάμπι.
Την ώρα που το αεροπλάνο είχε ήδη αρχίσει να κινείται και όδευε προς τον διάδρομο απογείωσης και λίγο πριν χρειαστεί να κλείσουν οι επιβάτες τα κινητά τους, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έλαβε ένα sms που τους ενημέρωνε πως ο εγγονός τους εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική και πως οι προβλέψεις των γιατρών δεν ήταν καθόλου αισιόδοξες.
Το ζευγάρι (που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του) ενημέρωσε τις αεροσυνοδούς, που ενημέρωσαν τους πιλότους και προς μεγάλη τους έκπληξη, το αεροπλάνο επέστρεψε στην πύλη τους επέτρεψαν να αποβιβαστούν και να πάρουν και τις αποσκευές τους, ενώ η Etihad τους έκανε open τα εισιτήριά τους για Αυστραλία (θα πήγαιναν για να επισκεφτούν συγγενείς) ώστε να ταξιδέψουν όποτε μπορούν.
Το περιστατικό αποκάλυψε η ταξιδιωτική πράκτορας Becky Stephenson, που ανέβασε πρόσφατα ένα post στο Facebook για να ευχαριστήσει την αεροπορική εταιρεία για την εξαιρετική συμπεριφορά του προσωπικού της απέναντι στους πελάτες της.
Η  αεροπορική εταιρεία δεν έχει κάνει επίσημα κάποιο σχόλιο για το συμβάν που έγινε στις 29 Μαρτίου. Να σημειωθεί πως ο εγγονός του ζευγαριού τελικά απεβίωσε την επόμενη μέρα στις 30 Μαρτίου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!