GOOD LIFE

H Γαλλία καλεί τους τουρίστες να κάνουν γυμνισμό στη χώρα

Στην επίσημη ιστοσελίδα τουρισμού της Γαλλίας france.fr, υπάρχει πλέον ειδικό section για όσους θέλουν να επισκεφτούν την χώρα για να κάνουν γυμνισμό.

Η ενότητα λέγεται Feeling Free και αναφέρει μία σειρά από προορισμούς σε διάφορα σημεία της χώρας τα οποία προτείνει να επισκεφτούν οι "naturists". Παράλληλα θα βρείτε και ένα ερωτηματολόγιο που θα σας βοηθήσει να μάθετε αν είστε naturists. Όπως αναφέρει η Daily Mail το γαλλικό υπουργείο τουρισμού εκτιμά πως ο γυμνισμός μπορεί να αποφέρει κέρδη μέχρι και 400 εκατομμύρια ευρώ στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, ενώ οι Times σε πρόσφατο δημοσίευμά τους αναφέρουν πως στην Γαλλία υπάρχουν 155 κάμπινγκ, 73 χωριά, 35 b&b hotels και 24 πισίνες που απευθύνονται αποκλειστικά σε γυμνιστές.
Πάντως ο Γάλλος αντιπρόεδρος της "Γαλλικής Ομοσπονδίας Νατουρισμού" (French Federation of Naturism) εξηγεί πως ο "νατουριστής" (naturist) διαφέρει από τον γυμνιστή (nudist) "O γυμνιστής γδύνεται στην παραλία για να μην έχει σημάδια από το μαγιό στο μαύρισμα, ο νατουριστής γδύνεται παντού γιατί έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!