GOOD LIFE

Το νέο pop-up κατάστημα της Chanel θυμίζει αεροδρόμιο [εικόνες]

Την επιμέλεια για το ντύσιμο του πληρώματος έχει αναλάβει ο Karl Lagerfeld, αφού το μόνο check in που πρέπει να κάνεις σε αυτό το κατάστημα της Chanel είναι αυτό της μόδας.

Τον Οκτώβριο του 2015 ο γαλλικός οίκος είχε κάνει κάτι μοναδικό. Κατάφερε να μετατρέψει το εκθεσιακό ανάκτορο του Grand Palais στο Παρίσι σ' ένα κομψότατο τερματικό σταθμό αεροδρομίου, για τις ανάγκες της επίδειξης μόδας του οίκου. Ο χώρος είχε διακοσμηθεί με κομψά κιόσκια για το check in και άνδρες μοντέλα που έκοβαν «εισιτήρια», έλεγχαν τα «διαβατήρια» και παραλάμβαναν τις «αποσκευές» όλων όσων παραβρέθηκαν στο ντεφιλέ. 

Με αφορμή τη παραπάνω ιδέα, ο Karl Lagerfeld σκέφτηκε να ανοίξει ένα pop-up shop στη Σιγκαπούρη που θα μεταφέρει όλη την αύρα του σόου, και πλέον όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία στο Παρίσι, παρά μόνο μέσα από τις αναρτήσεις στα social media, πλέον θα μπορούν να επισκεφτούν το πολυκατάστημα Pedder on Scotts, στο οποίο στεγάζονται οι Chanel Airlines από τις 4 Απριλίου.

Το πιο εντυπωσιακό όμως κομμάτι του μαγαζιού είναι ένας κυλιόμενος διάδρομος αποσκευών που περνά κατά μήκος του ορόφου, παρουσιάζοντας τα νέα αξεσουάρ της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 της Chanel. Τέλος, για τους φανατικούς οπαδούς της ομορφιάς, στο κατάστημα υπάρχει εγκατεστημένο ένα stand με όλα τα προϊόντα ομορφιάς, με την υπογραφή Chanel.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!