GOOD LIFE

True story: Ιδιοκτήτρια εστιατορίου έβαλε ψυγείο με δωρεάν φαγητό για τους άστεγους [βίντεο]

Το όνομά της είναι Minu Pauline, ζει στην πόλη Kochi στην Ινδία, έχει ένα εστιατόριο και ελπίζει η καλή της πράξη να βρει και άλλους μιμητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τις τελευταίες μέρες η Minu Pauline, είδε το όνομά της να κάνει το γύρο του κόσμου καθώς πολλοί ενθουσιάστηκαν με την καλή της πράξη. Η Minu τοποθέτησε έξω από το εστιατόριό της Pappadavada, ένα ψυγείο το οποίο γεμίζει καθημερινά με φαγητό για να μπορούν να σιτίζονται οι άστεγοι.
Καθημερινά βάζει μέσα στο ψυγείο, το οποίο αποκαλεί Nanma Maram (το δέντρο της καλοσύνης), 50 γεύματα και έχει φροντίσει να υπάρχει και υπάλληλος που βεβαιώνεται πως το φαγητό φτάνει στα χέρια αστέγων που ήδη κάνουν ουρές για να προμηθευτούν το δωρεάν φαγητό, ενώ και απλοί πολίτες μπορούν να βάλουν στο ψυγείο τις δικές τους προσφορές σε τρόφιμα.
Η ίδια λέει πως η ιδέα της ήρθε όταν είδε άστεγους να ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια έξω από το κατάστημά της και λέει πως είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Nanma Maram και άλλοι επιχειρηματίες αντί να πετούν καθημερινά τρόφιμα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!