GOSSIP

Γνωρίστε τον νέο έρωτα της Kendall Jenner [εικόνες]

«Είναι πολύ γλυκός και κύριος! Η Kendall λατρεύει τους τρόπους του», φέρεται να λέει πηγή στο δημοσίευμα της Daily News.

Η Κendall Jenner, αν και μικρή σε ηλικία, έχει κατορθώσει να είναι ένα από τα πιο κορυφαία και σημαντικά μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες, editorials και videos, ενώ μαζί με την αδερφή της έχουν δημιουργήσει τη δική τους σειρά ρούχων. Παράλληλα, στα social media την ακολουθούν εκατομμύρια followers και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο ότι ο κόσμος την συμπαθεί και την στηρίζει. 

Σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της έχει γίνει γνωστή μέσα από τη δουλειά της, ενώ προσπαθεί να μην δίνει δικαιώματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily News ο Jordan Clarkson έχει κλέψει την καρδιά του διάσημου μοντέλου. Ο νεαρός αθλητής είναι μόλις 23 χρονών, έχει καταγωγή από την Αμερική και τις Φιλιππίνες, ενώ παίζει μπάσκετ με την ομάδα Lakers. Μάλιστα, η Kendall μαζί με την αδερφή της Kylie είχαν παρακολουθήσει αγώνα του με τους Miami Heat που έπαιζε στις 15 Μαρτίου. Οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό μπαρ, το επισκέφτηκαν με το ίδιο αυτοκίνητο, ενώ αποχώρισαν χωριστά. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!