GOOD LIFE

O Elon Musk παρουσίασε το Tesla Model 3 [βίντεο]

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες από την επίσημη παρουσίαση και την ανακοίνωση της τιμής και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Tesla Model 3, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχουν ήδη παραγγείλει περισσότεροι από 100.000 άνθωποι στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο CEO της Tesla, Elon Musk παρουσίασε σε μία λαμπρή τελετή το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και είπε πως θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017 και πως θα κοστίζει από 35.000 μέχρι και 55.000 δολάρια και πως με 1000 δολάρια προκαταβολή μπορείς να το παραγγείλεις από σήμερα.
Αυτό ήταν αρκετό για να σχηματιστούν ακόμα και ουρές έξω από αντιπροσωπίες της Tesla από επίδοξους αγοραστές.
Το νέο ηλεκτρικό sedan, τροφοδοτείται από ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, με την αυτονομία να ξεπερνά τα 350 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Αργότερα, θα προστεθούν στη γκάμα εκδόσεις με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία που αυξάνει περαιτέρω την αυτονομία. Ο Musk υποσχέθηκε υψηλές επιδόσεις, αναφέροντας πως το πιο αργό Model 3 θα πραγματοποιεί το 0-100 σε λιγότερο από 6,5 δευτερόλεπτα. Επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό εντάσσονται η γυάλινη οροφή αλλά και η μεγάλη οθόνη αφής και χρήσης multimedia, στο ταμπλό, ενώ οι χώροι θα είναι πολύ άνετοι για αυτή την κατηγορία.
Δείτε βίντεο από την παρουσίαση, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα της Tesla έχει όλες τις πληροφορίες για το νέο αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!