GOOD LIFE

Νέα υπηρεσία σου βρίσκει ταίρι με βάση την μυρωδιά σου [βίντεο]

Η εταιρεία Smell Dating έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη και είναι η πρώτη υπηρεσία ευρέσεως ερωτικού συντρόφου, που χρησιμοποιεί ως κριτήριο την μυρωδιά των ανθρώπων.

Μολονότι πολλοί γνωρίζουν πως η μυρωδιά του ανθρώπινου σώματος αποτελεί βασικό κριτήριο για το πόσο ελκυστικός γίνεται κάποιος στο άλλο φύλο, όπως αναφέρει και το Business Insider, η Smell Dating είναι η πρώτη υπηρεσία που τολμά να κάνει κάτι τέτοιο.
Μάλιστα για να εντοπίσει την μυρωδιά σου σου ζητά να τους δώσεις ένα φορεμένο, βρώμικο μπλουζάκι σου και τα ζευγάρια προκύπτουν με βάση την αντίδραση που έχει κάθε υποψήφιος στην μυρωδιά των άλλων. 
Οι δημιουργοί του Smell Dating ( η καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός Tega Brain και ο καθηγητής πανεπιστημίου και ερευνητής  Sam Lavigne) περιγράφουν την υπηρεσία τους ως ένα "καλλιτεχνικό κοινωνικό project" παρά για γραφείο συνοικεσίων και έχουν ήδη εφαρμόσει τις πρακτικές τους σε 100 συμμετέχοντες που πλήρωσαν 25 δολάρια ο καθένας για να δουν τα αποτελέσματα της υπηρεσίας, που ακόμα δεν είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό.
Δείτε το σχετικό βίντεο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!