GOOD LIFE

To Airbnb σε προσκαλεί να κοιμηθείς σε ένα ενυδρείο με καρχαρίες [εικόνες]

Το πρώτο του υποβρύχιο δωμάτιο παρουσιάζει η υπηρεσία ενοικίασης δωματίων και σπιτιών Airbnb και βρίσκεται μέσα σε ένα ενυδρείο με καρχαρίες.

Συγκεκριμένα από τις 11 μέχρι και τις 13 Απριλίου, όσοι ονειρεύονται να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία θα μπορούν να κλείσουν το υποβρύχιο δωμάτιο που θα στηθεί στο Aquarium de Paris. Κάθε βραδυά τέσσερα άτομα θα μπορούν να φιλοξενηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο υποβρύχιο.
Το δωμάτιο θα βρίσκεται βυθισμένο 10 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, μέσα στο παριζιάνικο ενυδρείο και συγκεκριμένα στη δεξαμενή με τους καρχαρίες (συνολικά υπάρχουν 35 καρχαρίες στη δεξαμενή, αλλά και άλλα τροπικά ψάρια). Παράλληλα όσοι κλείσουν το δωμάτιο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικό για τις συνήθειες των εξωτικών ψαριών, αλλά και για το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι καρχαρίες στο θαλάσσιο οικοσύστημα, ενώ μαζί τους θα μείνει και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στις ελεύθερες καταδύσεις Fred Buyle, που θα σας ξεναγήσει στο ενυδρείο. Τέλος οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν και γεύματα πάντα με θέα το ενυδρείο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!