GOOD LIFE

Η Nancy Borowick απαθανατίζει την καθημερινότητα ανθρώπων λίγο πριν το θάνατο [εικόνες]

Το project ονομάζεται Cancer Family και είναι ένα βιβλίο που περιέχει μέσα φωτογραφίες, κείμενα και ανέκδοτες δουλειές που αφορούν την νόσο του καρκίνου.

Η νεαρή φωτογράφος κατέγραψε τις εμπειρίες της οικογένειάς της σε συγκινητικές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Πριν τρία χρόνια κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση στη ζωή της, αφού πληροφορήθηκε πως και οι δύο γονείς της, Howie και Laurel, είχαν καρκίνο σε τέταρτο στάδιο. Στις φωτογραφίες της θέλει να δείξει το πόσο γενναίοι και αγαπημένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με το θάνατο.

«Φωτογραφίζοντας τους γονείς μου, έχω τη δυνατότητα να καταγράψω την ιστορία τους και να απαθανατίσω το πνεύμα τους, να θυμάμαι τις καλές και τις άσχημες στιγμές, τις αστείες αλλά και τις στενόχωρες. Το project αυτό έγινε η κοινή μας ιστορία», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξη της. 

Η Nancy Borowick με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αντιμετωπίσει την κρίση της οικογένειάς της, αποκτώντας μια φωτογραφική κληρονομιά από τις τελευταίες στιγμές τους. Πλέον προσπαθεί μέσα από μια εκστρατεία στο Kickstarter να χρηματοδοτήσει την έκδοση του project Cancer Family. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!