GOOD LIFE

Αν δεν κάνετε συχνά σεξ μπορεί να φταίει το χρώμα της κρεβατοκάμαρας

Μπορεί το χρώμα που έχετε επιλέξει στην κρεβατοκάμαρά σας να επηρεάζει την ερωτική σας ζωή; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η απάντηση είναι ναι.

Η έρευνα έγινε από το βρετανικό Travelodge και συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι (άνδρες και γυναίκες) που ήταν είτε δεσμευμένοι, είτε παντρεμμένοι. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να περιγράψουν το χρώμα της κρεβατοκάμαράς τους, αλλά και άλλες ερωτήσεις όπως την συχνότητα της ερωτικής τους ζωής, τις καταναλωτικές τους συνήθειες, το αν υποφέρουν από αυπνίες κ.λπ.
Σύμφωνα με την έρευνα τα ζευγάρια που είχαν κρεβατοκάμαρες σε αποχρώσες του καφέ (και συγκεκριμένα αυτές της καραμέλας) ήταν αυτά που είχαν τις πιο συχνές ερωτικές επαφές, ενώ αντίθετα με αυτό που φαντάζεται κανείς τα ζευγάρια με κόκκινες κρεβατοκάμαρες ήταν αυτά που έκαναν σεξ μία ή και καμία φορά την εβδομάδα.
Επίσης η έρευνα έδειξε πως τα ζευγάρια με κρεβατοκάμαρες σε μπλε χρώματα απολάμβαναν πιο ήρεμο ύπνο, ενώ αυτά που έχουν υπνοδωμάτιο με γκρι αποχρώσεις ήταν τα ζευγάρια που σημειώνουν συνήθειες υπερκαταναλωτισμού και υπερβολικών εξόδων.

Μήπως ήρθε η ώρα να φωνάξετε μπογιατζή;


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!