GOOD LIFE

Η ελληνο-γερμανική ταινία «Μία Ανάσα» ταξιδεύει στην Ευρώπη [βίντεο]

Η κοινωνική ταινία μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και της Θεσσαλονίκης ξεκινάει τη πορεία της στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους. Μία ακόμη επιτυχία για τον ελληνικό κινηματογράφο! 

Η ιστορία του έργου αφηγείται μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία που εξετάζει τους ρόλους των ανδρών και των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία, ανακινεί το θέμα της διαφοράς νοοτροπίας ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Ευρώπη, και ακολουθεί την πορεία δύο πολύ διαφορετικών γυναικών προς την προσωπική τους ελευθερία αλλά και τη συγχώρεση, ανακαλύπτοντας ότι μοιράζονται περισσότερα κοινά απ’ ό,τι διαφορές. 

«Ήθελα να διηγηθώ μια κινηματογραφική ιστορία που να επικεντρώνεται στα ανθρώπινα συναισθήματα, να κάνω μία ταινία που θα παρουσιάζει στο κοινό τη μεγάλη αλήθεια στις ψυχές αυτών των ανθρώπων, μία ταινία που θα μπλέκει τα συναισθήματά μας για τους ανθρώπους και θα μας κάνει τόσο να γελάμε, όσο και να κλαίμε, ή ακόμη και να μας προκαλεί σοκ», αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστιαν Τσούμπερτ. «Και οι δύο γυναίκες αξίζουν την συμπάθειά μας. Είναι και οι δύο θύτες και θύματα, και καμία από τις δύο δεν σφάλλει επίτηδες. Ο θεατής μπορεί να τις κρίνει, αν θέλει – η ταινία, όμως, δεν το κάνει. Θέλει απλώς να πει μια ιστορία για την ενοχή, την συγχώρεση και την λύτρωση».

Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι Γιόρντις Τρίμπελ, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μπέντζαμιν Σάντλερ, Αποστόλης Τότσικας, Ακύλας Καραζήσης και πολλοί ακόμα αξιόλογοι ηθοποιοί, ενώ την υπογραφή του σεναρίου έχουν βάλει η Κρίστιαν Τσούμπερτ και ο Ίπεκ Τσούμπερτ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!