GOOD LIFE

5 εύκολοι τρόποι για να επισκευάσεις το iPhone σου στο σπίτι [βίντεο]

Επισκεύασε το κινητό σου με διάφορα αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι χωρίς να χαλάσεις ούτε ένα ευρώ. 

Φαίνεται πως η Apple δεν έχει επηρεαστεί ούτε από την οικονομική κρίση, ούτε από τους ανταγωνιστές καθώς τα κέρδη της έχουν εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, όμως, όταν μιλάμε για τεχνολογία θα πρέπει να σκεφτούμε και τα μικρά προβλήματα που ίσως προκύψουν στο κινητό μας. Εμείς σας παρουσιάζουμε έξι τρόπους να επιδιορθώσεις το κινητό σου από το σπίτι χωρίς να χρειαστεί να χαλάσεις καθόλου χρήματα. 

1. Αν το κεντρικό πλήκτρο του κινητού σου δεν λειτουργεί κανονικά τότε χρησιμοποιείσε μία μπατονέτα με λίγο οινόπνευμα για να τo καθαρίσεις.

2. Αν το iPhone σου καθυστερεί να φορτίσει, τότε υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι για να το διορθώσεις. Μία λύση είναι χρησιμοποιήσεις ένα πολύ λεπτό αντικείμενο, όπως μια οδοντογλυφίδα, για να βγάλεις το χνούδι από τις γωνιές και τα πλάγια της εσοχής για τη φόρτιση που μπορεί να έχει συγκεντρωθεί. Μία άλλη εναλλακτική λύση είναι να πατήσεις το κουμπί για πτήση καθώς απενεργοποιεί τις περισσότερες δραστηριότητες του κινητού και έτσι φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. 

3. Σε περίπτωση που το καλώδιο των ακουστικών σου ή το καλώδιο του φορτιστή σου είναι έτοιμο να κοπεί, τότε ένας εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ελατήριο από παλιό στυλό και να το τυλίξεις γύρω του. Με αυτόν το τρόπο, θα το προστατέψει αρκετά και δεν θα χρειαστεί να μπεις σε παραπάνω έξοδα χωρίς λόγο.

4. Αν τα ακουστικά του κινητού σου μεταδίδουν τον ήχο σε πολύ χαμηλή ένταση, χρησιμοποίησε είτε τη γόμα από το πίσω μέρος ενός μολυβιού για να τα καθαρίσεις είτε μία οδοντογλυφίδα. 

5. Έπεσε το κινητό σου κάπου και έχει βραχεί, τότε φύλαξε τις μικρές σακούλες (τα χάρτινα φακελάκια με μπίλιες που απορροφου την υγρασία) που παίρνεις μαζί με τα νέα σου παπούτσια και στέγνωσε το με αυτές.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!