GOOD LIFE

True Story: Αυτός ο σκύλος έπεσε στον Ειρηνικό και κολυμπούσε για εβδομάδες

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες της Luna, της σκυλίτσας που κατάφερε να επιζήσει κολυμπώντας στον ωκεανό για εβδομάδες.

Η Luna χάθηκε πριν από 5 εβδομάδες, όταν έπεσε από την βάρκα του αφεντικού της Nick Hayworth, ενός ψαρά που είχε βγει για ψάρεμα στα ανοιχτά του San Clemente στην δυτική ακτή των ΗΠΑ. 
Όπως αναφέρει το ABC news, το αφεντικό της ήταν σίγουρο πως η σκυλίτσα του θα είχε προσπαθήσει να βγει στην ακτή, έλεγε στις αρχές πως είναι δεινή κολυμβήτρια και την αναζητούσε για μέρες στο San Clemente. 
Όμως ύστερα από μέρες άγονων αναζητήσεων απελπίστηκε.
Τώρα 5 εβδομάδες μετά την εξαφάνιση η σκυλίτσα εντοπίστηκε σε στρατιωτική βάση του ναυτικού των ΗΠΑ στην Καλιφόρνια 80 μίλια (περίπου 130 χιλιόμετρα) μακριά από το σημείο εξαφάνισης.
Η σκυλίτσα εντοπίστηκε από στρατιώτες να κάθεται στην ακτή, εξετάστηκε από γιατρούς που λένε πως είναι μια χαρά και πως πιθανά τρέφονταν με ποντίκια για αρκετές μέρες γιατί δεν ήταν υποσιτισμένη. Αυτό που δεν μπορεί να πιστέψει κανείς είναι πως κατάφερε να κολυμπήσει τόσο μεγάλη απόσταση ειδικά με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή λόγω του Ελ Νίνιο και όλοι μιλούν για μία τετράποδη ηρωίδα. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!