GOOD LIFE

Οι κατάλληλες μέρες για να πετάξεις "τσάμπα"

Υπάρχει μία γενικότερη άποψη ότι πρέπει να ξέρεις ποια μέρα να κλείσεις εισιτήριο για να είναι οικονομικό. Όμως αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ποιά μέρα να πετάξεις, κι όχι ποιά μέρα να αγοράσεις το εισιτήριό σου.

Σύμφωνα με τον Scott Keyes, δημοσιογράφο στο Think Progress και συγγραφέα των e-books “Πως να πετάξεις τσάμπα” και “Πως να βρεις φθηνές πτήσεις” δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες για να αγοράσεις φθηνό εισιτήριο, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες για να πετάξεις φθηνά.

“Οι πιο σωστές μέρες για να πετάξεις είναι Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο” δήλωσε ο Keyes στο Business Insider. “Αν ο χρόνος σας σάς επιτρέπει να πετάξετε αυτές τις ημέρες, τότε συνήθως θα βρείτε και φθηνούς ναύλους”.

Ο Keyes μάλιστα λέει ότι είναι πολύ σοκαριστικό να βλέπεις πόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις ταξιδεύοντας αυτές τις ημέρες.

Αλλάζοντας απλά ημέρα, από Παρασκευή σε Πέμπτη ή από Κυριακή σε Σάββατο, οι ταξιδιώτες μπορούν να γλυτώσουν ένα σεβαστό ποσό, αν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, τονίζει ο Keyes.

“Παίξτε λίγο με τις ημέρες και δείτε τι σας δίνει το σύστημα” σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!