GOOD LIFE

To ακριβότερο διαμέρισμα στη ΝΥ περιλαμβάνει απίστευτα προνόμια στην τιμή του [εικόνες]

Η Νέα Υόρκη είναι μία από τις πόλεις με τα ακριβότερα διαμερίσματα στον πλανήτη και πλέον οι μεσίτες προσφέρουν πολλά προνόμια για να δελεάσουν τους πελάτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα υπερπoλυτελές διαμέρισμα στο Μεγάλο Μήλο.

Σύμφωνα με το Business Insider αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο 45ο όροφο του κτιρίου Atelier, στην καρδιά του Μανχάταν και έχει κερδίσει το τίτλο του ακριβότερου διαμερίσματος στη ΝΥ, καθώς το μεσιτικό γραφείο River 2 River, το πουλάει έναντι 85 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το ίδιο το σπίτι έχει συνολικό εμβαδό 930 τ.μ. διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες και 13 μπάνια, καλύπτει ολόκληρο τον όροφο και έχει απίστευτη θέα, αλλά και πρόσβαση, στα ιδιωτικά γήπεδα μπάσκετ, πισίνες, πίστα πατινάζ που διαθέτει το κτίριο για τους ενοίκους του, ενώ καθημερινά σερβίρεται πρωινό για όλους τους ενοίκους του κτιρίου.
Όμως αν αυτά από μόνα τους δεν αρκούν για να πειστεί κάποιος να το αγοράσει, το γραφείο ανακοίνωσε και μια σειρά προνομίων και συγκεκριμένα όποιος το πάρει θα λάβει και 2 αυτοκίνητα Rolls-Royce Phantom, ένα γιοτ αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων (με δωρεάν έξοδα ελλιμενισμού για 5 χρόνια σε γειτονική μαρίνα), δωρεάν δείπνο για δύο άτομα μία φορά την εβδομάδα για έναν ολόκληρο χρόνο στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο Daniel, εισιτήρια για ένα χρόνο για αγώνες μπάσκετ των Brooklyn Nets, νοικιασμένο εξοχικό στα Hamptons για ένα μήνα το καλοκαίρι, μπάτλερ και προσωπικό σεφ για έναν χρόνο, και πίστωση 2 εκατομμυρίων  δολαρίων για να ανακαινίσει το διάμερισμα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!