GOOD LIFE

Δείτε πως κατασκευάζονται οι πιο ακριβές sex dolls του κόσμου [εικόνες]

O Robert Benson μπήκε στο άβατο του εργοστασίου Abyss Creations και μας αποκαλύπτει πως φτιάχνονται οι πιο ακριβές κούκλες του κόσμου. 

Ο φωτογράφος ανακάλυψε την εταιρεία το 2015 όταν αναζητούσε κάποιον που κατασκευάζει φθηνές sex dolls στη μακρινή Ιαπωνία. Η RealDoll έχει φυσικό μέγεθος, κατασκευασμένη από σιλικόνη που μπορεί να πάρει όποια στάση επιθυμεί ο ιδιοκτήτης. Η τιμή της ξεκινάει  τα 6.500 δολάρια. Δηλαδή κάπου 5.800 ευρώ. Για μια ομάδα 9 ατόμων χρειάζεται περίπου στις 80 ώρες για να κατασκευάσουν μια κούκλα και ετησίως παράγονται γύρω στις 300 με 400 sex dolls. Διαθέτει 18 επιλογές από γυναικείους σωματότυπους, δύο αντρικούς σωματότυπους, πέντε διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος και 39 διαφορετικά πρόσωπα για να επιλέξει.

O πελάτης σε περίπτωση που θέλει κάτι επιπλέον μπορεί να το αποκτήσει πληρώνοντας τουλάχιστον 12.000 δολάρια για να εξυπηρετήσει τις φαντασιώσεις και τις διαθέσεις του. Η Abyss Creations είναι μία ιδέα του γλύπτη Matthew McMullen, ενός άνδρα που δημιούργησε την πρώτη του κούκλα σε φυσικό μέγεθος δύο δεκαετίες πριν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!