GOSSIP

Όργια, ναρκωτικά και άπειρη χλιδή σε πάρτι της Grace Jones το 1978 [εικόνες]

Το οργιώδες πάρτι γενεθλίων της τραγουδίστριας και μοντέλου αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό του Ron Galella, που πολλοί θεωρούν πως ήταν ο πιο διάσημος παπαράτσι όλων των εποχών. 

Η Grace Jones γεννημένη στη Τζαμάϊκα έχει ξεχωρίσει στην ιστορία για το μουσικό ταλέντο της και την ιδαίτερη ομορφιά της. Στις 19 Μαΐου 1978 γιόρταζε τα 30α της γενέθλια και το δεύτερο άλμπουμ της Fame, στη Disco LaFarfelle της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Andy Warhol, ο Elton John, η Julie Budd, ο Jerry Hall, η Nona Hendryx, ο 16χρονος Jimmy Baio, ξαδέλφου του Scott Baio και η Divine. 

Το πρώην μοντέλο είχε αναφέρει σε πιο παλιές συνεντεύξεις της για τα περίφημα πάρτι που διοργάνωνε: «Στις δεκαετίες του '70 και του '80 είχαμε την πλάκα μας και φτάναμε πολύ μακριά. Αλλά τελικά χρειαζόταν μιαν ορισμένη ποσότητα καθαρής σκέψης, πολύ σκληρή δουλειά και καλό make-up για να γίνουμε αποδεκτοί ως φρικιά. Γίνομαι θηλυκή. Γίνομαι αρρενωπή. Είμαι και τα δύο. Νομίζω ότι η αρσενική πλευρά είναι λίγο ισχυρότερη μέσα μου και πρέπει να  τη μετριάζω μερικές φορές. Εγώ δεν είμαι σαν μια κανονική γυναίκα, αυτό είναι σίγουρο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!